Home Nieuws La Gazetto meldt transferbedrag van 40 miljoen: ‘Inter én AC Milan willen...

La Gazetto meldt transferbedrag van 40 miljoen: ‘Inter én AC Milan willen Bergwijn’

25
0

In Italië is niet alleen Hirving Lozano steeds in het nieuws maar ook Steven Bergwijn komt aan de beurt nu het einde van het seizoen nadert. AC Milan en Internazionale jagen beide op Steven Bergwijn.

Althans, daar pakt La Gazetto Dello Sport mee uit. La Gazzetta weet als toonaangevende Italiaanse voetbalkrant dat beide clubs uit Milaan willen investeren om een sterkere selectie weg te zetten. De naam van Memphis Depay is daarbij ook gevallen maar die geruchten zijn niet zo sterk als die rond Steven Bergwijn.

Bij Internazionale is men onder de indruk geraakt van Bergwijn rond het tweeluik met PSV afgelopen najaar. Inter kwam zeer goed weg met de winst in Eindhoven en mocht thuis de punten delen met PSV. Bergwijn speelde steeds een sterke wedstrijd.

De krant weet ook dat men stevig kan uitpakken in Milaan wat het prijskaartje aangaat want er is forse concurrentie. Diverse grote clubs uit Engeland en Duitsland worden gelinkt aan Bergwijn. Bayern, Manchester United en Tottenham Hotspur zijn namen van clubs die voortdurend met Bergwijn in verband worden gebracht. Inter en Milan zijn volgens de roze voetbalkrant zeer concreet voor Bergwijn, die in hem een cruciale speler voor de toekomst zien.

Bergwijn verlengde in augustus zijn contract bij PSV tot de zomer van 2022. PSV kan zich vermoedelijk gaan opmaken voor een transferrecord waarbij de grens van 40 miljoen doorbroken zou kunnen gaan worden. De Italiaanse krant meldt dat Bergwijn niet voor minder op te halen is.

 

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here