Home Nieuws Gattuso vloert Lozano met keiharde kritiek

Gattuso vloert Lozano met keiharde kritiek

2597
0

Gennaro Gattuso heeft ongenadig hard uitgehaald naar Hirving Lozano.

Na het ontslag van Carlo Ancelotti komt Lozano bijzonder weinig aan spelen toe. Alleen in het bekerduel met tweedeklasser Perugia begon de Mexicaan in de basis, bij de andere twaalf wedstrijden onder Gattuso begon hij op de reservebank en moest hij genoegen nemen met korte invalbeurten.


Het is duidelijk dat de nieuwe trainer van Napoli het niet zitten in Lozano. Gattuso uitte op een persconferentie harde kritiek aan het adres van Lozano. In aanloop naar de wedstrijden tegen Barcelona in de achtste finales van de Champions League heeft Gattuso tegens duidelijkheid gegeven over de situatie van Lozano bij Napoli.

‘Lozano moet harder werken en zich verbeteren om klaar te zijn voor een basisplaats. Van mijn buitenspelers verlang ik bepaalde kwaliteiten en die bezit hij op dit moment niet. Daarom heb ik geen ruimte in mijn team voor Hirving’, aldus Gattuso op de persconferentie.

Hirving Lozano zit wel bij de wedstrijdselectie voor het thuisduel met FC Barcelona maar duidelijk is dat het niet echt botert tussen Lozano en zijn trainer. Het is nog maar de vraag of de harde woorden van de trainer iets zullen bewerkstelligen bij Lozano.


Facebook Comments