Home Nieuws Gaston Pereiro staat open voor transfer naar MLS club Cincinnati FC

Gaston Pereiro staat open voor transfer naar MLS club Cincinnati FC

2178
0

Gaston Pereiro lijkt eieren voor zijn geld te willen gaan kiezen. De middenvelder moet gaan spelen om in aanmerking te kunnen blijven komen voor het nationale elftal van Uruguay.

Cincinnati FC is een serieuze gegadigde om Pereiro van PSV over te nemen. De MLS club heeft een concreet bod uitgebracht op de speler in kwestie. Dat meldt Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad op Twitter.

PSV komt er volgens Wijffels wel uit met de club uit de Major League Soccer. Onduidelijk is echter of de middenvelder zelf interesse heeft in een overstap naar de Verenigde Staten. Het Eindhovens Dagblad weet inmiddels dat Pereiro een van de grootverdieners kan worden in de Major League. Het geboden salaris ligt ruim boven de maatstaven aldaar.

Volgens De Telegraaf staat Gastón Pereiro zelf ook positief tegenover een transfer naar Cincinnati FC. Er is immers veel behoefte aan speeltijd en dat lijkt er bij PSV komende maanden niet meer in te zitten.

PSV is alleen nog in afwachting van wat zaakwaarnemer Paco Casal wil. Hij zette in de zomer nog een streep door een lucratieve transfer naar Spartak Moskou toen PSV 15 miljoen euro kon ontvangen voor de Uruguayaan. PSV zou nu een bedrag van 2 à 3 miljoen euro kunnen ontvangen.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here