Home Nieuws Gaston Pereiro en PSV sturen aan op direct vertrek: Zaakwaarnemer Casal is...

Gaston Pereiro en PSV sturen aan op direct vertrek: Zaakwaarnemer Casal is aan zet

2495
0

Gastón Pereiro lijkt eieren voor zijn geld te willen kiezen en stuurt aan op een direct vertrek uit Eindhoven.

Alleen op die manier kan PSV nog iets verdienen aan de transfersom van ruim 6 miljoen euro die in 2015 op tafel werd gelegd om hem van Nacional over te nemen. PSV kiest ook voor zekerheid en bevestigt aan Voetbal International dat de Uruguayaan deze week niet in actie tijdens het trainingskamp van PSV in Qatar.


Pereiro zal dus tijdens de vriendschappelijke wedstrijden tegen Club Brugge en KAS Eupen geen enkel speelminuut maken. De Jong tegen het Algemeen Dagblad over het besluit om Pereiro uit de roulatie te halen: “Bewust, er wordt geïnformeerd naar hem door clubs. Ik heb het idee dat Gastón er nu open voor staat, want de Copa America komt eraan.”

Pereiro heeft bij zijn zaakwaarnemer Paco Casal aangegeven dat hij meer wil spelen, anders komt zijn deelname aan de Copa America in gevaar. PSV werkt graag mee aan een transfer. In de eerste seizoenshelft kwam de aanvallende middenvelder nauwelijks in actie en dat zal vermoedelijk niet veranderen komende maanden.

De gecompliceerde zaakwaarnemer is dus aan zet. Hierover schreven we vorige week al een bijdrage. Klik HIER voor het artikel over de ‘wurg relatie’ tussen Casal en Pereiro.


Facebook Comments