Home Nieuws Galatasaray heeft voorsprong op PSV inzake transfer Davinson Sánchez

Galatasaray heeft voorsprong op PSV inzake transfer Davinson Sánchez

3379
0

PSV wordt in verband gebracht met de Colombiaanse verdediger Davinson Sánchez van Tottenham Hotspur.

Ook in Engeland is het nieuws inmiddels bevestigt. De Spurs verdediger past perfect in het spel wat Peter Bosz voor ogen heeft met PSV en de trainer werkte bovendien al eerder samen met de fysiek sterke en razendsnelle verdediger. Zijn eventuele komst naar PSV is zeker geen vanzelfsprekendheid want de Zuid-Amerikaan ligt goed in de markt. Naar verluidt is er ook nog geen sprake van een officieel bod maar PSV tast wel de opties en mogelijkheden af.

Zo heeft ondermeer de Turkse club Galatasaray concrete belangstelling voor Sánchez. Zowel in Engeland als in Turkije wordt gemeld dat Tottenham Hotspur al in onder handeling zou zijn met Galatasaray. Sánchez kost bepaald niet de hele wereld want voor ‘slechts’ 9 miljoen euro is zijn nog één jarige contract af te kopen in Londen. Het betreft een transfersom die voor PSV begrippen betaalbaar te noemen is. Andere bronnen spreken juist over een transfersom van bijna 15 miljoen euro voor Davinson Sánchez. PSV heeft recentelijk opnieuw laten zien dat het wel raad weet als het gaat over transfersommen van 15 miljoen euro plus gaat.

Galatasaray uit Istanbul lijkt op dit moment wel een lichte voorsprong op andere geïnteresseerde clubs te hebben en dus ook op PSV. Galatasaray heeft de leiding van Tottenham Hotspur duidelijk gemaakt dat naast Sánchez ook Ivan Perisic in beeld is bij de Turken. Het zou voor Tottenham Hotspur een dubbelslag betekenen want de Kroatische routinier mag net als Sánchez weg uit Londen. Beide spelers strijken een riant salaris op in Londen en Spurs wil ruimte creëren voor nieuwe spelers.

Vanuit Rusland bestaat er ook interesse in de snelle verdediger, die echter geen voorkeur heeft naar Rusland te verhuizen. Spartak Moskou toont inmiddels concrete belangstelling voor Sánchez.

Volgens Voetbal International is Sánchez voor PSV begrippen erg duur te noemen, gezien zijn riante salaris in Engeland én zijn prijskaartje van bijna vijftien miljoen euro. Het weekblad meldt dat PSV eerst wel een speler als Ibrahim Sangaré verkopen om Davinson Sánchez binnen te kunnen halen.

https://twitter.com/GSarayVideo/status/1678706957635534848?s=20


Vorig artikelEerste schifting bekend, Peter Bosz ‘verrast’ met doorselecteren
Volgend artikelMission impossible voor Joël Drommel: ‘Dan kom je waarschijnlijk bij Etienne Vaessen uit’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in