Home Nieuws Gakpo zag alle ophef en baalt nog steeds van Oranje exit

Gakpo zag alle ophef en baalt nog steeds van Oranje exit

673
0

Het lukt Cody Gakpo steeds uitstekend om na een wedstrijd het juiste beeld te schetsen.

Zo ook na PSV – PEC Zwolle. Maar er werd ook nog teruggeblikt op zijn exit bij Oranje. Het was een roerige week voor Gakpo, die vanwege een hoofdblessure moest afhaken bij Oranje.


Gakpo kwam in de interland tegen Letland hard in botsing met zijn tegenstander. Vervolgens werd er geen risico met hem genomen en keerde hij het trainingskamp van Oranje de rug toe. Daar zegt de aanvaller over: ‘Ik wilde graag blijven’.

‘Maar ik had wel een flinke klap op mijn hoofd gekregen. Dan zijn er wat protocollen die nageleefd moeten worden, wat de dokters goed hebben gedaan. Alleen als voetballer wil je altijd voetballen en ik voelde me wel prima, maar ik moet de keuze respecteren. Ik heb vandaag kunnen spelen, we weten niet hoe het anders was gelopen, dus daar ben ik ze uiteindelijk wel dankbaar voor’, zei Gakpo, die verder ging.

‘Toen ik het terugzag was het wel een harde klap, dan waren er regels voor dat de scheids dan meteen de fysio en de dokter in het veld moest laten, dat is niet gebeurd. Volgens mij heeft de KNVB daar iets over gezegd. Gelukkig gaat het nu goed, dus kunnen we het allemaal achter ons laten’, sluit Gakpo af.