Home Nieuws Gakpo wil PSV alleen voor Europese top verlaten, PSV zet in op...

Gakpo wil PSV alleen voor Europese top verlaten, PSV zet in op 30 miljoen plus

4158
0

Cody Gakpo maakte op het Europese Kampioenschap zijn debuut voor Oranje en dat is niet onopgemerkt gebleven.

De jonge aanvaller staat er erg goed op in het buitenland en dat heeft tot gevolg dat grote Europese clubs hem op de radar hebben.


Daartoe hoort inmiddels ook FC Bayern München, dat recent concreet naar Gakpo informeerde. Dat meldt het Eindhovens Dagblad vrijdagmiddag. Ook voordat Gakpo zijn debuut voor Oranje wist te maken stond de multifunctionele aanvaller op de radar van de Duitse recordkampioen. De veelzijdigheid en het koele afronden in combinatie met zijn jonge leeftijd, maken hem interessant voor de grootmacht uit Beieren.

Maar ook een club als Olympique Lyon ziet het zitten in Gakpo, die PSV dit transferwindow alleen wil verlaten voor de absolute top van Europa. Dat meldt Voetbal International.

Het Eindhovens Dagblad op haar beurt weet ook te melden dat de kampioen van Frankrijk ook in de markt is voor Cody Gakpo. de Franse kampioen van afgelopen seizoen, Lille OSC, was concreet in beeld en deed PSV een voorstel tot onderhandelen. De club uit Lille wilde Gakpo recent van PSV overnemen en daarvoor een bedrag tussen de 15 en 20 miljoen euro betalen, zo weet het ED. Voor PSV is dat bij lange na niet genoeg want de club wil de aanvaller niet kwijt. Pas bij bedragen vanaf 30 miljoen euro zou PSV overwegen Gakpo dit window te laten gaan.

Cody Gakpo is bij PSV inmiddels een vaste basisspeler geworden en de club denkt met Gakpo extra stappen voorwaarts te kunnen maken. Maar ook vorig seizoen werd er al aan Gakpo getrokken. Het waren namelijk Olympique Marseille en Hertha BSC die concreet waren voor Gakpo en biedingen van 15 tot 20 miljoen euro, aldus het ED en AD Sportwereld.


Facebook Comments Box