Home Nieuws Gakpo, Teze en Ramalho nagenoeg fit en beschikbaar voor Twente – PSV

Gakpo, Teze en Ramalho nagenoeg fit en beschikbaar voor Twente – PSV

532
0

PSV wacht aanstaand weekend een uiterst belangrijke wedstrijd in Enschede. PSV moet winnen om in de race voor de landstitel te blijven.

Cody Gakpo, Jordan Teze en André Ramalho waren enkele dagen terug nog twijfelachtig voor de wedstrijd in de Grolschveste maar lijken allen op tijd fit te zijn voor de uitwedstrijd. Volgens het Eindhovens Dagblad is het ‘waarschijnlijk’ dat de Braziliaan weer van de partij is in Enschede. Datzelfde geldt voor Jordan Teze en Cody Gakpo.

Eerder op zondag werd al duidelijk dat Ramalho de groepstraining heeft hervat bij PSV, nadat hij maanden was uitgeschakeld met een enkelblessure. Ook Teze en Gakpo lijken ook op tijd fit voor het duel in Enschede. Het tweetal vertrok deze week nog voortijdig bij het Nederlands elftal vanwege blessures, maar lijken op tijd fit voor FC Twente – PSV.

Het is daarentegen nog de vraag of Érick Gutiérrez in actie kan komen tegen Twente. De middenvelder zit nu bij de Mexicaanse selectie en keert vrijdag pas terug in Eindhoven. Zaterdag om 18:45 begint het duel tussen Twente en PSV.

Wordt PSV kampioen? Ontvang vijf keer je inzet!


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here