Home Nieuws Gakpo sprak al met Arsenal, City en Liverpool maar óók met van...

Gakpo sprak al met Arsenal, City en Liverpool maar óók met van Nistelrooij over extra jaar PSV

4139
0

Het is nog lang niet zeker dat Cody Gakpo volgend seizoen in de Premier League te bewonderen valt. De gewilde aanvaller denkt na over een langer verblijf bij PSV.

En dat is bijzonder als even ambitieus te noemen want Gakpo leek al onderweg te zijn naar Arsenal, Manchester City of Liverpool. Marcel Brands lijkt de initiatiefnemer te zijn van hernieuwde gesprekken tussen PSV en Cody Gakpo. PSV zou een nieuw topcontract voorbereiden om Gakpo nog langer in Eindhoven te houden. Inmiddels heeft ook Ruud van Nistelrooij de daad bij het woord gevoegd en een gesprek met Gakpo gehad over het volgende seizoen. De nieuwe trainer wil Gakpo er maar wat graag bij hebben volgend seizoen.

Dat de interesse vanuit het buitenland uiterst serieus te noemen is blijkt wel uit het feit dat het management van Gakpo al sprak met de clubleiding van Arsenal, Liverpool en Manchester City. Ook Bayern München toonde interesse en lijkt nog steeds in de markt voor de aanvaller, die PSV op eigen houtje naar de bekerwinst schoot met een assist en een doelpunt. Daarnaast sprak Gakpo intern uit toe te zijn aan een stap naar een Europese topcompetitie. Toch lijkt men op de burelen van het Philips Stadion een plan te smeden om Gakpo langer te binden middels een nieuw topcontract.

Bij de clubleiding van PSV leeft het idee dat het goed zou zijn voor Gakpo als hij nog een jaar in Eindhoven blijft.
Ook verlengde Gakpo onlangs nog zijn contract bij PSV. De geboren Eindhovenaar tekende bij tot 2026 maar zou inmiddels een nieuw contract tot en met 2027 tegemoet kunnen gaan zien.


Facebook Comments Box