Home Nieuws Gakpo onder de indruk na ‘handtekening’: ‘Het is niet te beschrijven. Het...

Gakpo onder de indruk na ‘handtekening’: ‘Het is niet te beschrijven. Het was een heel mooi gevoel’

28904
0

Cody Gakpo kreeg na afloop van PSV – NEC een speciaal eerbetoon. De aanvaller vertelde na afloop dat hij had genoten van het eerbetoon van de supporters.

“De fans hadden een mooi gebaar. Dat zal ik altijd koesteren”, zo gaf hij aan. “Het is echt niet te beschrijven. Het was een heel mooi gevoel. Ik moet het nog allemaal beseffen, misschien dat het daarna nog wat harder in slaat.”

Cody Gakpo heeft dit seizoen met PSV de Johan Cruijff Schaal en de KNVB Beker gewonnen, maar het missen van de landstitel doet Gakpo pijn. “Niet dat we op het spelbeeld hebben verloren. Iedereen weet hoe het is gelopen”, zegt hij in gesprek met de NOS over de discutabele momenten tijdens PSV-Ajax en Feyenoord-PSV. “Dan is het extra zuur als je daarom nu niet meer meespeelt om het kampioenschap.”

Mogelijk speelt Gakpo zondag zijn laatste wedstrijd voor PSV en dus was daar plots het spandoek na afloop van PSV – NEC. “Ja, ik had het wel stiekem gelezen. Maar dat was niet mijn echte handtekening… Maar natuurlijk, een mooi gebaar en ze hebben er hard voor gewerkt om het te maken. Dus dat was het minste wat ik kon doen”, aldus Cody Gakpo.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here