Home Nieuws Gakpo neemt PSV bij de hand en schiet Eindhovenaren bomvol zelfvertrouwen naar...

Gakpo neemt PSV bij de hand en schiet Eindhovenaren bomvol zelfvertrouwen naar Amsterdam!

7814
0

Donderdagavond speelt PSV in een onderling duel om de eerste plek in Groep B van de Europa League.

PSV Inside heeft in BetCity.nl een partner voor online voetbalweddenschappen. BetCity.nl is als oer-Nederlands bedrijf met licentie voor de opengestelde gokmarkt enthousiast over het PSV van dit seizoen en zet in de voorbeschouwing de kansen op een rij. Nadat PSV goed weg kwam tegen PEC Zwolle is een overtuigende thuiszege niet heel overbodig. Gaan Schmidt & Co met 3 punten en een goed gevoel naar Amsterdam aanstaande zondag? Check hier onze verwachtingen en de beste tips om te spelen bij het gloednieuwe BetCity.nl!


PSV – AS Monaco: donderdag 21 oktober om 21:00

De ploeg van Roger Schmidt is een van de meest besproken ploegen van dit seizoen. Mede door het wisselbeleid van de Duitse oefenmeester, maar ook door de wisselende prestaties van de selectie. PSV speelde in de eerste paar kwalificatiewedstrijden echt ge-wel-dig en lieten een grote indruk achter. Zowel nationaal als internationaal werd er veel over namen als Cody Gakpo, Noni Madueke en Ramalho geschreven. Helaas voor de Eindhovenaren ging het na die heerlijke start wat minder en natuurlijk valt de mediawereld er dan overheen. Schmidt en PSV werden een aantal keren flink geroosterd na slechte prestaties. Al goed, de ‘schade’ in de Eredivisie is – met 1 punt achterstand op Ajax – minimaal en ook in Europa staat PSV er goed voor. Wat verwachten wij voor het duel van donderdagavond?

Cody Gakpo

Nou, wij verwachten zeer veel van PSV. Op Sangaré en Fodé Fofana na is iedereen van de partij. Eindhovenaar – ook wel ‘EinTovenaar’ – Cody Gakpo start ongetwijfeld in de basis en is echt de ‘Man to watch’. Als echte clubman is hij favoriet bij het publiek, maar ook op het veld eist hij de favorietenrol op. Deze man geeft iedere minuut alles en speelt als een zeer volwassen topspeler. Cody Gakpo heeft een fantastische rechter en is met zijn 1,87 meter fysiek ook een grote dreiging. Met snelheid, gevoel in je rechter en ongekend veel power is hij het perfecte plaatje voor een dreigende linksbuiten. Los van de rest van de verwachtingen is een doelpunt van hem nummer 1 bij ons. Cody Gakpo scoort minimaal 2 keer is van 16.00 naar 18.00 keer je inzet!

Wat betreft de wedstrijd sluiten wij ons volledig aan bij de verwachtingen van Aad de Mos. De 74-jarige Hagenaar heeft er nog steeds een hele goede kijk op en haalt ons de woorden uit de mond. Wij citeren Aad:

“Die spelen aanvallend voetbal en dat is op het lijf van PSV geschreven. Ajax zal ook aanvallen. Hoewel Monaco en Ajax een grote naam hebben, is het makkelijker voetballen dan tegen de kleintjes.”.

 PSV heeft het vrij lastig tegen de verdedigende kleintjes en excelleert juist tegen aanvallende ploegen. Monaco is zo’n ploeg en hierdoor gaat er meer ruimte ontstaan voor de kwaliteiten van Cody Gakpo en Noni Madueke. Met Mister Europa League (Eran Zahavi) aan hun zijde verwachten we minimaal 3 doelpunten van de Eindhovenaren. Voor goals van PSV krijg je ook weer heerlijke odds bij BetCity.nl. Aanschouw:

AS Monaco

De tegenstander van PSV heeft echter ook wel wat kwaliteit op het veld staan. Het steenrijke AS Monaco is met Wissam Ben Yedder, Gelson Martins en Kevin Volland natuurlijk geen B-ploeg. Gezien de kwaliteit en het aantal tegendoelpunten van PSV zien we Monaco wel 1 keertje scoren. Onze tip: PSV wint & beide teams scoren gaat van 4.35 naar 5.00 keer je inzet!

Olivier Boscagli

Voordat we naar het einde gaan willen we nog even een hele speciale speler benoemen. Olivier Boscagli werd in het begin bij PSV veel bekritiseerd, maar is nu een onbetwiste basisspeler. Inmiddels heeft Nederland ook kennis gemaakt met zijn fantastische linker. Tegen o.a. AZ en PEC Zwolle trapte hij fantastisch raak. Tegen AS Monaco gaat hij ongetwijfeld een paar keer aanleggen. Doet de Fransman het gewoon weer? Olivier Boscagli scoort is nu 12.50 keer je inzet!

Prognose

Wij hebben een goed gevoel over PSV – AS Monaco én over onze verwachtingen. PSV wint met 3-1 van AS Monaco door 2 doelpunten van Cody Gakpo en een Frans kanonschot van Olivier Boscagli. Heb jij er net zoveel vertrouwen als wij?