Home Nieuws Gakpo mogelijk terug tegen Feyenoord: ‘Zondag om half drie verwacht ik hier...

Gakpo mogelijk terug tegen Feyenoord: ‘Zondag om half drie verwacht ik hier een spektakel’

1716
0

PSV en Feyenoord kruisen zondag elkaars wegen in het Philips Stadion.

Na de eerdere nederlaag in Rotterdam zal de ploeg van trainer Roger Schmidt graag revanche willen nemen. Het was een smadelijke nederlaag in Rotterdam-Zuid, die de PSV fans behoorlijk pijn deed. Feyenoord wist eenvoudig door de Eindhovense defensie te snijden en geraakte al snel op een 3-0 voorspong. Zondag is het tijd voor revanche. Analist Aad de Mos verwacht een spektakelstuk.


“Zondag om half drie verwacht ik hier een spektakel”, zegt De Mos in een interview met het Eindhovens Dagblad. “Ze hebben nog wat goed te maken en er komen waarschijnlijk een aantal spelers terug zoals Cody Gakpo”, weet Aad de Mos.

Toch kan het systeem de analist niet helemaal bekoren. De Mos heeft kritiek op het pressiesysteem wat Schmidt hanteert. Heeft het met inhoud en conditie te maken of zit het systeem er gewoon nog onvoldoende ingeslepen?

“Er zitten hele grote verschillen tussen het eerste uur en het laatste half uur. Dat moet er echt uit.” De Mos ziet dat er vooral problemen ontstaan op het middenveld. ”Op het middenveld krijg je veel mogelijkheden als tegenstander, wie je ook bent”, aldus Aad de Mos over het spel van PSV onder Schmidt.