Home Nieuws Gakpo maakt zich op voor Liverpool – Real Madrid én voor PSV...

Gakpo maakt zich op voor Liverpool – Real Madrid én voor PSV – Sevilla

330
0

Waar PSV en de fans zich kunnen gaan opmaken voor de laatste Europese wedstrijd van seizoen 2022-2023, maakt Cody Gakpo zich in Liverpool gereed voor de kraker tegen Real Madrid.

De houder van de Champions League is te gast op Anfield en voor Gakpo betekent het pas zijn tweede Champions League wedstrijd, nadat hij eerder met PSV tegen Tottenham Hotspur speelde. Gakpo was invaller in het Philips Stadion. Mogelijk zou de return in Madrid ook voor Gakpo de laatste Europese wedstrijd van seizoen 2022-2023 kunnen zijn als de ploeg wordt uitgeschakeld tegen Real Madrid.

Voor PSV is uitschakeling bijna een feit en kan de ploeg van Ruud van Nistelrooij zich gaan richten op de competitie en het bekertoernooi. De wedstrijd tegen Sevilla betekent ook dat PSV afscheid za gaan nemen van Cody Gakpo. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Het programma van Liverpool laat toe dat de aanvaller donderdag naar Eindhoven komt gevlogen en in het Philips Stadion uitgezwaaid kan worden. Inmiddels stond Cody Gakpo twee keer op het scorebord van zijn nieuwe club. Gakpo voelt dat het vertrouwen in de spelersgroep door de zeges op Everton en Newcastle United is verbeterd. ‘Die intensiteit moeten we behouden om onze wedstrijden te winnen. We willen laten zien dat we een goed team zijn. Dit wordt mijn tweede Champions League-wedstrijd, ik wil graag laten zien dat ik op dit niveau kan presteren. Ik kijk ernaar uit.’


Vorig artikel‘Alles op alles voor een nieuwe Héctor Moreno’
Volgend artikelBestaat het Wonder van Eindhoven?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in