Home Nieuws Gakpo lijkt besluit te laten afhangen van Champions League groepsfase: ‘Zou kunnen...

Gakpo lijkt besluit te laten afhangen van Champions League groepsfase: ‘Zou kunnen ja’

574
0

Bijna wekelijks krijgt Cody Gakpo dezelfde vragen gesteld voor en na wedstrijden.

Blijft Gakpo in Eindhoven of is er een vertrek in de maak? Ook Hans Kraaij probeerde zaterdagavond na PSV – FC Emmen weer nieuws los te krijgen maar slaagde niet in zijn opzet. De wedstrijd PSV – FC Emmen behoefde weinig uitleg en dus gingen de vragen alweer snel over de toekomst van de aanvaller.

De beslissing van Cody Gakpo wel of niet bij PSV te blijven lijkt af te hangen van het behalen van de groepsfase van de Champions League. Het is immers het hoogste Europese podium waarop spelers zich aan de internationale voetbalwereld kunnen laten zien. De kans dat Gakpo nogmaals een verlenging van zijn tot 2026 lopende contract gaat ondertekenen is zeker daar. Club en speler lijken niet in onderhandeling te zijn over die optie, die Ibrahim Sangaré dus wel inmiddels met PSV is overeengekomen.

“Het is zeker mogelijk dat ik blijf.” Verslaggever Hans Kraay junior vraagt zich af of de kans op nog een jaar PSV groeit, wanneer PSV de groepsfase van de Champions League zou halen. “Dat zou kunnen, ja. Ik heb ook nergens gezegd dat ik hoe dan ook vertrek.” Gakpo is bereid om met algemeen directeur Marcel Brands, technisch directeur John de Jong en Van Nistelrooij om tafel te gaan. “Of ik een kop koffie met ze wil drinken? Voor hen koffie, voor mij water. Het is niet uitgesloten dat ik blijf.”


Vorig artikelGakpo in dubio over toekomst maar ‘draagt’ PSV internationaal nog niet
Volgend artikelAngeliño op huurbasis naar Hoffenheim, PSV lijkt niet in de markt te zijn voor linksback

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in