Home Nieuws Gakpo is geen PSV’er meer, PSV achterban meer dan trots: ‘Gakpo wordt...

Gakpo is geen PSV’er meer, PSV achterban meer dan trots: ‘Gakpo wordt topscorer WK2026’

704
0

Cody Gakpo maakt inmiddels onderdeel uit van de selectie van Liverpool maar in Eindhoven gaat het nog elke dag van de week over het jeugdexponent van de club.

Cody Gakpo mag dan geen PSV’ er meer zijn maar met zijn achtergrond en geschiedenis blijft de geboren Eindhovenaar voor altijd PSV’ er. Het vertrek van de aanvaller laat zo zijn sporen na. De fans zijn meer dan trots om het kind van de club deze stap te zien maken maar tegelijkertijd hakt zijn vertrek er ook in. Zo plaatste de sfeergroep Lighttown Madness de volgende tekst op Instragram.

“Ik ben Cody Gakpo en ik kom uit Eindhoven”
Met die woorden presenteerde je jezelf lang geleden als een kind van onze club. Een jongen met een droom, opgegroeid in Eindhoven en inmiddels verheven tot een man.

Het levende bewijs, de uitzondering op de regel. Van de F’jes tot PSV 1, je maatjes aan je zijde. Kampioen op de Herdgang, kampioen in ons Philips Stadion. Je debuut in De Kuip, je eerste doelpunt thuis tegen Fortuna. Op jonge leeftijd aanvoerder van onze club. Matchwinner in de bekerfinale, een prachtige treffer en een nog mooiere ontlading tegen onze rivaal. Onbetaalbare momenten.

Wat echter de kroon spant, is jouw eeuwigdurende passie. De passie voor onze club, en voor onze stad. De kleintjes op de pleintjes willen allemaal Cody zijn. Cody, de verpersoonlijking van Eindhoven. Het bloed dat door jouw aderen stroomt, is voor eeuwig rood en wit.

Het was in mei dat je voor de Oost tribune een handtekening zette onder een contract dat je niet alleen de afgelopen maanden hier hield, maar waarmee je ook voor eeuwig een van ons zult zijn. Het is het levende bewijs dat clubliefde nog écht bestaat.

Vanaf nu is het Frits Philips, Coen Dillen, Willy van der Kuijlen, Mark van Bommel en Cody Gakpo. In een adem.

Je hoort nog van ons.

Cody Gakpo,
voor het leven.
@codymathesgakpo

Andere fans zien het helemaal zitten dat Gakpo de succeslijn doortrekt en Oranje op het WK in 2026 als topscorer naar de wereldtitel schiet. Hoe dan ook, Cody Gakpo heeft de steun en support van alle PSV fans en zal gemist gaan worden.


Vorig artikel‘Vijfde keuze’ Gakpo maakt vele tongen los: ‘Alleen om Manchester United dwars te zitten’
Volgend artikelDe jongste EK-debutant óóit van Oranje die als 28-jarige al werkloos én PSV supporter is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in