Home Nieuws Gakpo gefocust op Arsenal maar baalt van mislukte United transfer: ‘Meerdere keren...

Gakpo gefocust op Arsenal maar baalt van mislukte United transfer: ‘Meerdere keren met ten Hag gesproken’

621
0

Cody Gakpo heeft een paar roerige maanden achter de rug maar schittert als nooit tevoren.

Gakpo trekt PSV er op moeilijke momenten zeker door en dat is een grote verdienste te noemen. De kans dat de aanvaller na de winterstop nog voor PSV speelt, is niet groot. Er wordt van alle kanten getrokken aan de reserve-aanvoerder van de club. Dat Gakpo de kar zo nadrukkelijk trekt mag met recht een prestatie worden genoemd want het zijn nog al roerige maanden geweest tot aan 1 september. Het scheelde niet veel of Gakpo was al Premie League speler geweest maar de geboren Eindhovenaar bedacht zich voor het verstrijken van de deadline.

Aan de vooravond van Arsenal – PSV en PSV Arsenal blikt Gakpo in gesprek met Engelse media terug op de roerige maanden afgelopen zomer. Gakpo geeft toe meermaals met Erik Ten Hag te hebben gesproken over een transfer naar Manchester United. Het kwam er niet van en daar had Gakpo het best moeilijk mee, zo geeft hij aan in gesprek met het Londense The Times. Nu ligt de focus vooral op Arsenal – PSV maar de roerige zomer kon hij in beginsel moeilijk achter zich laten.

‘Ik heb inderdaad meerdere malen met Ten Hag gesproken’, zegt Gakpo The Times. ‘Uiteindelijk is de deal afgeketst en dat was wel heel jammer voor mijn ontwikkeling, omdat Manchester United één van de grootste clubs ter wereld is. Maar ook voor PSV was het balen, omdat een speler naar zo’n club zien vertrekken ook voor hen iets moois is. Ongeveer een week voor het sluiten van de transferwindow eindigden de gesprekken met Manchester United. In de laatste week moest ik nog beslissen of ik naar Leeds United of Southampton wilde gaan’, aldus Cody Gakpo in gesprek met Engelse media.


Vorig artikelPotentiële basisspelers terug: Luuk de Jong, Noni Madueke en Mauro Juníor mee naar Londen
Volgend artikelArsenal coach Arteta plaatst vraagtekens bij ontvangst Ruud van Nistelrooij in Emirates Stadium

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in