Home Nieuws Gakpo fan Theo Lucius vol vertrouwen: ‘PSV heeft een beter team dan...

Gakpo fan Theo Lucius vol vertrouwen: ‘PSV heeft een beter team dan Feyenoord’

422
0

Theo Lucius verwacht dat PSV zondag Feyenoord zal verslaan in het onderlinge duel tussen de nummer drie en vier van de Eredivisie.

Lucius denkt dat Cody Gakpo een belangrijke rol kan gaan spelen in de wedstrijd tussen beide clubs. Lucius ziet Gakpo groeien en verwacht veel van de aanvaller.


Lucius stelt ook dat PSV een beter team heeft dan Feyenoord. “In totaliteit hebben zij een beter team dan Feyenoord”, zegt Lucius over PSV tegen het Algemeen Dagblad. “De laatste weken presteren ze stabieler en de rust binnen de club is naar mijn idee ook wedergekeerd. Ik denk dat ze klaar zijn voor zondag en een kleine overwinning gaan boeken op Feyenoord.”

Volgens Lucius is Gakpo de man om in de gaten te houden. “Ik denk dat Cody Gakpo beslissend gaat zijn met een goaltje vanuit de omschakeling. De ruimte die hij gegarandeerd gaat krijgen en zijn dreiging binnendoor gaan ervoor zorgen dat hij de gevaarlijkste man van het veld wordt. Daarnaast heeft PSV meer snelheid dan Feyenoord. Daar gaat het hele team van profiteren.”

Een zege op Feyenoord wil niet zeggen dat PSV weer meedoet in de titelstrijd want dat ziet de Brabander nog even niet gebeuren. “Nee, dat is echt nog veel te ver weg. PSV moet eerst de échte aansluiting vinden voordat er gespeculeerd kan worden over titelaspiraties. Ze moeten in de resterende Eredivisie-wedstrijden laten zien dat ze stabiel zijn als ploeg. Eigenlijk moeten ze ervoor zorgen dat ze gewoon geen wedstrijden meer verliezen. Dan pas kan er gedacht worden aan een eventueel kampioenschap”, zegt Lucius over PSV.


Facebook Comments