Home Nieuws Gakpo en Schmidt vinden seizoen nu al geslaagd maar gaan voor de...

Gakpo en Schmidt vinden seizoen nu al geslaagd maar gaan voor de titel

418
0

Met het veroveren van de KNVB Beker heeft PSV twee van de drie beschikbare prijzen veroverd maar er ligt meer op de loer.

Althans, dat stellen Roger Schmidt en Cody Gakpo. De trainer en de aanvoerder vinden dat het seizoen nu al geslaagd is met het veroveren van de KNVB beker maar er resteren ook nog 5 wedstrijden in de competitie. Schmidt lijkt vooral de druk te willen weghalen komende weken.

PSV kijkt na 29 speelrondes tegen een achterstand van vier punten aan, maar de bekerwinst geeft nieuwe energie in de titelrace en dus is er hoop op meer. “Wij moeten zorgen dat we er nog vijf winnen. Dan zetten we goede druk op hen. Misschien maken ze een paar foutjes en snoepen we die prijs ook nog mee”, zegt Gakpo in gesprek met de Telegraaf.

Toch is het seizoen van PSV al een succes, zo vindt Roger Schmidt. “We staan tweede in de competitie, hebben al veel punten gepakt en jagen nog steeds op de titel. We hebben in de kwartfinale van een Europees toernooi gestaan, wat lang geleden was voor PSV, en het is ook lang geleden dat PSV de beker en de Johan Cruijff Schaal had gewonnen. Als het dan geen succesvol seizoen is, wanneer is het dat dan wel? Naar mijn mening is het fantastisch geweest wat de spelers dit seizoen hebben gedaan. En het is nog niet klaar”, aldus Roger Schmidt.


Facebook Comments Box