Home Nieuws Gakpo deelt leuk kleedkamergeheim: ‘Ik weet niet of ik dat kan zeggen’

Gakpo deelt leuk kleedkamergeheim: ‘Ik weet niet of ik dat kan zeggen’

872
0

Cody Gakpo meets Soufiane Touzani. Dat is de titel van het videoitem van de populaire Touzani over het wel en wee van Cody Gakpo.

Gakpo deelt in het item een leuk kleedkamergeheim nadat de aanvaller de vraag kreeg of hij weleens een ‘cheatday’ heeft of heeft gehad. Het antwoord van Gakpo luidt als volgt: “Ik weet niet of ik dit kan zeggen”, begint Gakpo in eerste instantie voorzichtig.


“Soms staat er na de wedstrijd bij PSV wat lekkers in de kleedkamer. Een hamburger of zo. Dan hap ik wel toe”, vertelt Gakpo over het leuke kleedkamergeheim.

Gakpo wordt ook gevraagd naar de zomerse interesse van buitenlandse topclubs. Verschillende gerenommeerde clubs werden afgelopen jaar met concrete interesse voor Gakpo in verband gebracht. Lille werd genoemd maar ook Bayern München. De interesse streelt hem zeker maar Gakpo heeft een groot doel met PSV.