Home Nieuws Gaat PSV stevige ambitie tonen? Danjuma ontbreekt in selectie Villarreal tegen Real...

Gaat PSV stevige ambitie tonen? Danjuma ontbreekt in selectie Villarreal tegen Real Madrid

3403
1

Een transfer van Arnout Danjuma van Villarreal naar PSV kan zeker niet worden uitgesloten na het vertrek van Madueke en eerder Gakpo.

De felbegeerde aanvaller zou normaal gezien een te dure optie voor PSV zijn maar de club wist zichzelf afgelopen maand incluis vandaag te verzekeren van 90 miljoen euro aan inkomsten. De ambities van PSV worden na het vertrek van Gakpo en Madueke zeker niet in de ijskast gezet én Marcel Brands is in het verleden ervaren genoeg gebleken huzarenstukjes op de internationale transfermarkt op te kunnen voeren.

Het betroffen huzarenstukjes die eerder voor onhaalbaar dan wel onmogelijk werden gehouden maar met Marcel Brands aan het roer kan niets worden uitgesloten behalve dat het ambitieniveau niet zal worden verlaagd. In dat kader is het interessant de situatie rond Danjuma te volgen.

Arnaut Danjuma ontbrak donderdagavond namelijk in de selectie van Villarreal voor het bekerduel met Real Madrid. De 25-jarige aanvaller staat in de belangstelling van meerdere clubs en zal naar alle waarschijnlijkheid snel vertrekken uit het Spaanse stadje Villarreal. Inmiddels wordt de naam van PSV ook in Spanje genoemd als mogelijk volgende bestemming voor Danjuma.

Danjuma heeft bij de Spaanse club nog een contract tot de zomer van 2026. Hij voetbalde in de jeugd bij PSV en kwam daarna uit voor NEC, Club Brugge en Bournemouth. Meerdere clubs dingen inmiddels naar zijn handtekening.


Facebook Comments Box

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here