Home Nieuws Gaat PSV op zoek naar een nieuwe linksback? 8 buitenlandse opties op...

Gaat PSV op zoek naar een nieuwe linksback? 8 buitenlandse opties op een rij

3431
0

Door het vertrek van Patrick van Aanholt en Sergiño Dest zit PSV niet bepaald breed in de linksbacks.

Volgens de laatste berichtgeving hoopt technisch directeur Earnest Stewart Dest nog altijd definitief over te nemen van FC Barcelona, maar niet voor de koopoptie in het huurcontract van tien miljoen euro.

De kans is aanwezig dat PSV uiteindelijk doorschakelt. Voetbalzone zet 8 kandidaten op een rij die Dest mogelijk kunnen opvolgen. De 19-jarige Argentijn Valentín Barco wordt als een interessant talent gezien dat wellicht gehuurd kan worden van Brighton & Hove Albion. De Schot Josh Doig degradeerde met Sassuolo, maar maakte het afgelopen seizoen veel indruk in de Serie A.

Maxim De Cuyper van Club Brugge wordt ook als interessante kandidaat genoemd. De jonge Belg was de afgelopen jaargang goed voor 5 goals en liefst 15 assists in 55 officiële wedstrijden. PSV kan ook op de Braziliaanse tour gaan. In dat geval is Guilherme Arana, de 27-jarige aanvoerder van Atlético Mineiro, iemand die op de shortlist kan staan.

Alfie Doughty (Luton Town) en Luca Netz (Borussia Mönchengladbach) zijn daarnaast twee jonge linksbacks die een soortgelijke rol als Dest bij PSV kunnen invullen. Tot slot sluit Voetbalzone niet uit dat Stewart en Bosz weer voor een huurdeal kiezen. In dat geval kan de club mogelijk Tom Rothe (Borussia Dortmund) of Sergio Gómez (Manchester City) warm maken voor een uitleenbeurt.


Vorig artikelTransfermarkt-update: Veerman stijgt flink in marktwaarde, Lang één van de 7 dalers
Volgend artikelJoey Veerman lyrisch over speler van Borussia Dortmund’ Hij heeft echt kwaliteit’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in