Home Nieuws Gaat PSV een poging wagen voor Loïs Openda? ‘Hij wil het liefst...

Gaat PSV een poging wagen voor Loïs Openda? ‘Hij wil het liefst naar PSV en is goed genoeg voor PSV’

3223
0

Loïs Openda wordt geacht goed genoeg te zijn voor de top van Nederland. Althans, dat is de mening van verschillende ESPN analisten.

De kwaliteiten van de aanvaller worden de laatste tijd veelvuldig besproken en de aanvaller bleef de afgelopen weken presteren middels doelpunten en assists. En dus is de toekomst van de Belgische aanvaller onderwerp van gesprek. Hélène Hendriks denkt namens ESPN dat Loïs Openda goed genoeg is voor PSV. De presentatrice denkt dat de aanvaller, die eigendom is van Club Brugge een goede optie is voor de aanval van PSV.

“Openda zat natuurlijk een beetje te flirten met PSV, maar AZ wil hem ook hebben”, vertelt Hendriks aan tafel bij Vandaag Inside. “Die zijn natuurlijk op zoek naar een snelle spits met diepgang, maar ik denk dat iedere club in de Eredivisie Openda goed kan gebruiken. Voor Feyenoord zou het ook een goede zijn.”

Openda is eigendom van Club Brugge, en Johan Derksen verwacht dat de Belgen hem het liefst terug zien, ook omdat hij ondertussen international van Belgie is geworden. Hendriks verwacht echter dat de aanvaller het liefst naar PSV gaat. “Daar is hij goed genoeg voor denk ik, ja. Hij is ook pas 22, genoeg groeipotentie, super doelgericht”, aldus analist Hendriks.


Vorig artikelGeen begrip Memphis Depay voor beslissing van Gaal: ‘Ik zou Wijnaldum altijd oproepen’
Volgend artikelAnalisten zien toekomst Openda bij PSV, Belgische aanvaller zegt: ‘Hij wil met mij werken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in