Home Nieuws Gaat PSV daadwerkelijk aan het doelsaldo werken? PSV-fans zelfverzekerd richting ’topper’: ‘6,...

Gaat PSV daadwerkelijk aan het doelsaldo werken? PSV-fans zelfverzekerd richting ’topper’: ‘6, 7 of 8-0’

563
0

PSV is het seizoen uitstekend begonnen en heeft nog geen punt laten liggen. Ajax daarentegen maakt zijn slechtste seizoensstart ooit mee.

Kortom, prachtige ingrediënten voor een mooie voetbalzondag in het Philips Stadion. PSV wacht de schone taak de koppositie te verdedigen en te verstevigen. Verstevigen? Jazeker, want PSV moet door achtervolger Feyenoord harder dan ooit werken aan het doelsaldo. Want dat doelsaldo kan zomaar eens een belangrijke pijler worden aan het einde van het seizoen.

Is er op dit moment een fijnere en leukere tegenstander dan Ajax om aan het doelsaldo te werken? Het antwoord luidt ‘NEE’, aldus vele PSV fans, die alle vertrouwen hebben in de winst maar ook nog eens denken dat Ajax er met stevige cijfers af zal gaan zondagmiddag. Of het zo ver gaat komen gaan we zondagmiddag vanaf half drie aanschouwen.

In onderstaande video komen er alvast genoeg PSV fans aan het woord die alle vertrouwen hebben in een zeer gunstige afloop met klinkende cijfers als 6,7 of zelfs 8-0 maar er zijn zo links en rechts ook wel andere geluiden te horen.


Vorig artikelVIDEO | PSV gaat alles geven om zondag voor de zesde (!) keer op rij te winnen van Ajax
Volgend artikelAjax-aanvaller gelooft nog in landstitel en denkt PSV nog te kunnen passeren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in