Home Nieuws Gaat Philipp Max Angeliño achterna? ‘Ik voel me heel goed bij PSV’

Gaat Philipp Max Angeliño achterna? ‘Ik voel me heel goed bij PSV’

3821
0

Een lichtpuntje dit seizoen is het spel van Philipp Max. De Duitser is een steunpilaar geworden.

In een uitgebreid interview met Voetbal International laat Max zijn licht schijnen over zijn eerste half jaar bij PSV. Ook komt zijn toekomst ter sprake.


Hoe snel zal zijn carrière zich gaan ontwikkelen nu hij fuore maakt bij PSV? Twee jaar geleden raakte PSV in de persoon van Angeliño al na één seizoen een uitstekende linksback kwijt. Gebeurt dat komende zomer opnieuw? Max weet van de stormachtige carriere van Angelino.

‘In het voetbal kan altijd alles gebeuren, ook dingen waar je geen rekening mee houdt. Maar ik ben hier nu een half jaar, ik voel me heel goed bij PSV en ik doe er alles aan er het maximale uit te halen. Ook met het oog op het EK en het nationale elftal. En wat er daarna komt, ik weet het oprecht niet’, zegt Max.

‘Ik probeer iedere dag de beste Philipp te zijn. Maar dat het een droom is bij een Europese topclub te spelen, dat is duidelijk. Of dat erin zit? Ik heb de vaste overtuiging dat ik het kan’, aldus Philipp Max.