Home Nieuws Gaat Memphis karakter tonen met heisa rond Koeman? ‘Ik zou het mooi...

Gaat Memphis karakter tonen met heisa rond Koeman? ‘Ik zou het mooi vinden als hij blijft’

4227
0

Memphis Depay geldt doorgaans als een persoon met een sterk karakter. De krachtige aanvaller laat zich vaak leiden door karakter en zijn gevoel.

De aanvaller is deze zomer transfervrij en heeft de clubs letterlijk voor het uitkiezen. FC Barcelona is één van de clubs die al maanden naar zijn diensten dingen maar toch lijkt het er steeds maar niet van te komen. Lukt het Ronald Koeman niet de transfer van Memphis er doorheen te drukken in Catalonië of is het allemaal afhankelijk van de toekomst van Koeman zelf bij de club uit Catalonië?


Feit is dat FC Barcelona op een schandalige wijze met haar medewerkers omgaat want niet alleen Ronald Koeman zit in de wachtkamer met zijn gezin maar ook de leden van zijn staf hebben hiermee te maken. Barcelona heeft ook nog altijd het contract van de vorig jaar ontslagen Setien nog niet afgewikkeld.

Barcelona is van mening dat de ontslagen coach zijn ontslagvergoeding niet waard is omdat de club sportief een enorme val naar beneden doormaakte onder het bewind van de ontslagen trainer. Wil je als speler je vingers aan zo’n club branden? Wil je al speler voor zo’n club spelen?

Karakterman Memphis Depay is aan zet wat zijn toekomst aangaat. Karakterman Memphis zou een krachtig als even mooi statement kunnen maken richting de coach die hem in Oranje op de troon zette en die hem daarvoor wilde belonen met een transfer naar FC Barcelona. Echter heeft het er alle schijn van dat Memphis ‘gewoon’ de keuze maakt om voor de onmenselijke club Barcelona te kiezen getuige zijn uitspraken tegen de NOS.

Voor Memphis speelt het wel of niet aanblijven van Koeman geen rol in zijn keuze voor een nieuwe club. Daarin heeft Memphis een punt maar het gaat om de manier waarop. Wanneer staan voetballers, die een voorbeeld functie hebben, eens op en maken ze een krachtig statement? Nu is het moment daar om Koeman te steunen mocht hij ontslagen worden.

‘Ik denk niet dat dat uitmaakt als een club als Barcelona interesse heeft’, zegt Memphis tegen de NOS. ‘Het is een fantastische club, maar er zijn meer mooie clubs. Ongeacht waar ik heen ga, zou ik het mooi vinden als Koeman daar blijft. Sowieso voor hemzelf.’


Facebook Comments