Home Nieuws Gaat Ismael Saibari na prachtige assist en wonderdoelpunt onder Peter Bosz alsnog...

Gaat Ismael Saibari na prachtige assist en wonderdoelpunt onder Peter Bosz alsnog doorbreken?

2822
0

Ismael Saibari kwam vorig seizoen voortvarend uit de startblokken nadat Ruud van Nistelrooij hem de nodige kansen wist te geven als invaller én als basisspeler.

Saibari maakte zijn opwachting in de Champions League wedstrijden tegen AS Monaco en Rangers FC en leek hard op weg de basisformatie te bestormen. Later keerde het alsnog om voor Saibari en kwam hij veel minder aan spelen toe. Achteraf bezien kunnen we ook voorzichtig concluderen dat de aanvaller zo nu en dan verkeerd gebruikt werd.

Toch bezit de jonge sterke aanvaller de nodige potentie. Wat te denken van zijn wedstrijd voor Marokko Onder 23. In dit elftal weet Saibari steeds opnieuw te schitteren. Dinsdagavond tegen Ghana was Saibari opnieuw de beste op het veld. De aanvaller leverde een prachtige assist en scoorde zelf ook nog met een prachtige lob. “Zijn optreden was enorm, opportunistisch, efficiënt en zeer inspirerend”, schrijft het Marokkaanse medium L’Opinion.

Het afgelopen seizoen stond Saibari slechts vijf keer in de Eredivisie in de basis, hij mocht twaalf keer invallen. Saibari brak door vanuit Jong PSV, waar hij eerder met Ruud van Nistelrooij succesvol wist samen te werken. Zijn contract bij PSV is tot medio 2024 lopende.


Vorig artikelEerste topper voor PSV in speelronde 10, thuiswedstrijden veelal op de zaterdagen
Volgend artikelStewart blijkt goede onderhandelaar: Opvallende en zeer gunstige details voor PSV rond transfer Pepi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in