Home Nieuws Gaat eerzuchtige Eran Zahavi nu écht het verschil maken voor PSV?

Gaat eerzuchtige Eran Zahavi nu écht het verschil maken voor PSV?

366
0

Eran Zahavi staat garant voor doelpunten en doet eigenlijk altijd wat van hem verwacht wordt.

Zahavi is een spits die het verschil kan maken voor zijn werkgever. PSV bevindt zich inmiddels in een fase van het seizoen dat het verschil ook echt gemaakt kan en eigenlijk gemaakt moet gaan worden. In de winterstop aarzelde Zahavi nog over zijn verblijf bij PSV. De spits was geblesseerd en daarnaast werd er twee keer ingebroken in het huis van de voetballer.

Maar nu staat Zahavi voor de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. De topschutter is er klaar voor. Eerzuchtig als hij is, wwenst hij zijn jacht op doelpunten en prijzen voor PSV te voltooien. De spits mag de komende dagen laten zien dat hij écht het verschil kan gaan maken. Eerder waren er twijfels.

“We twijfelden natuurlijk na alle dingen die er met mijn gezin en mij zijn gebeurd”, zegt Zahavi in een openhartig interview met Voetbal International. “Maar uiteindelijk ben ik ervan overtuigd dat je, als je op het moment van opgeven bent en je daar toch overheen kunt komen, je ervan zal profiteren. Dat is gebeurd.”

Zahavi wil graag een prijs pakken voordat hij uit Eindhoven vertrekt maar eigenlijk wenst de spits drie prijzen aan zijn palmares toe te voegen. “We willen kampioen worden, de beker en de Conference League winnen. Als ik dit seizoen uiteindelijk twintig goals heb gemaakt en we hebben een prijs gewonnen, dan is het goed. Als je mij vijf jaar geleden zou hebben gezegd dat ik op mijn 34ste nog bij PSV om de titel zou voetballen, had ik gezegd dat je gek bent.”

Zahavi focust zich op de komende weken en weet dat inmiddels elk doelpunt in elke wedstrijd telt. “Je moet steeds top zijn, anders lig je eruit. Uiteindelijk blijven de beste twee over en die mogen in de finale uitmaken wie de sterkste is. Dat vind ik mooi. Het is heel speciaal om de beker te winnen. Ik heb de cup in Israël drie keer gewonnen”, aldus Eran Zahavi.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here