Home Nieuws Gaat de KNVB eindelijk in actie komen? ‘Leuk die praatprogramma’s, maar ik...

Gaat de KNVB eindelijk in actie komen? ‘Leuk die praatprogramma’s, maar ik erger me er enorm aan’

12482
2

Gaat Bas Nijhuis eindelijk aangepakt worden na zijn wanstalitige fluiten in het Abe Lenstra Stadion.

De Twent krijgt van ellerlei kanten kritiek te verwerken. Zo ook van Aad de Mos. De Mos stelt vast dat Nijhuis de PSV-spelers beter had moeten beschermen. De Mos zag dat er niets van klopte in Friesland. Vooral doelpuntenmaker Cody Gakpo en Xavi Simons werden stevig aangepakt in het Abe Lenstra Stadion. Nijhuis deelde desondanks maar twee gele kaarten uit aan Heerenveen.

De Mos is kritisch op Nijhuis. “Ik erger me er enorm aan”, reageert De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad. “Het is allemaal leuk en aardig dat je bij die praatprogramma’s gaat zitten en het weglachen van situaties. Ik vind het best een aardige gozer, maar het is levensgevaarlijk voor spelers.”

Ook de Mos wijst naar de KNVB. “Daar moet de KNVB iets van zeggen”, vervolgt De Mos. “De scheidsrechterbaas moet hem bij zich roepen. Hij moet gaan fluiten voor overtredingen die een blinde kan zien. Aanslagen zijn op voeten van spelers en hij laat het gewoon doorlopen. Dat kan niet, dat is te veel kapitaal voor de clubs.”


Vorig artikel51 goals in 55 wedstrijden en nu op het randje van PSV 1
Volgend artikelPSV en Leeds United naderen nieuw akkoord, Gakpo zet zinnen op Real Madrid, Arsenal en United

2 REACTIES

    • Mee eens een afgedankte trainer die nu gewoon moet opdonderen op de tv . Maar 1000 euro per keer past helaas goed op zijn bank rekening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in