Home Nieuws Gaat de carrousel onder de lat draaien? Freiburg doelman Mark Flekken in...

Gaat de carrousel onder de lat draaien? Freiburg doelman Mark Flekken in beeld bij PSV

1661
0

Met de eerste training pal voor de deur zullen er de komende weken wijzingen gaan plaatsvinden in de selectie.

Daartoe behoren ook de keepers. Wie staat er volgend seizoen onder de lat bij PSV? Is Roger Schmidt wel gecharmeerd van Lars Unnerstall, de gedoodverfde eerste kandidaat voor onder de lat komend seizoen? En wat staat er te gebeuren met Jeroen Zoet? Besiktas, Union Berlin of wordt het de Engelse League One?


Er zou namelijk weleens een nieuwe wisseling van de wacht kunnen ontstaan. Volgens het Duitse Kicker is doelman Mark Flekken in beeld bij PSV.

De Nederlander staat momenteel onder contract bij SC Freiburg en zou volgens Roger Schmidt een voetballend betere optie zijn dan Lars Unnerstall. Flekken speelde in de jeugdopleiding van Roda JC, maar verhuisde op zijn zestiende al naar Alemannia Aachen. Op professioneel niveau speelde hij alleen in Duitsland.

Bij SC Freiburg zit Flekken op de bank als tweede doelman en heeft hij nog een contract voor twee seizoenen. Dit seizoen kwam hij vanwege een blessure van eerste doelman Alexander Schwolow tot 11 wedstrijden. Ook Willem II zou interesse hebben in de Limburgse doelman van Freiburg.


Facebook Comments Box