Home Nieuws Gaat de carrière van ex PSV’er Adam Maher eindelijk een internationale carrière...

Gaat de carrière van ex PSV’er Adam Maher eindelijk een internationale carrière worden?

76
0

AZ, PSV en een marginale club in de Turkse Liga, genaamd Osmanlispor, zijn de clubs die Adam Maher tot nog toe op zijn CV heeft staan.

Daartoe kan het debacle met FC Twente nog worden toegevoegd. Maher leek voor bestemd voor de top in het Europese voetbal nadat hij in zijn laatste jaar AZ werd geselecteerd voor Oranje. Het liep allemaal anders voor de technische middenvelder. Mede door zijn geringe mentaliteit brak Maher nergens echt door. Lopen en draven met de bal is veelal zijn handelsmerk en daarmee wist hij in ieder geval zijn huidige werkgever AZ weer te overtuigen nog een jaartje langer door te gaan.


Maher beslist echter anders en gaat AZ verlaten. Het heeft er alle schijn van dat zijn carrière alsnog een internationale insteek gaat krijgen. Meerdere Europese clubs dingen inmiddels naar zijn diensten.

Onder meer het Schotse Celtic heeft een oogje op Adam Maher. Volgens The Scottish Sun zou de Schotse kampioen in de altijd nog pas 25-jarige Maher de perfecte verbindingsspeler zien. Celtic zou volgens de tabloid concurrentie hebben van Blackburn Rovers, Queens Park Rangers, Brescia, Fenerbahçe en Vitesse.


Facebook Comments