Home Nieuws Gaat AC Milan na Seedorf en Guttuso met van Bommel opnieuw voor...

Gaat AC Milan na Seedorf en Guttuso met van Bommel opnieuw voor een onervaren hoofdtrainer?

1152
0

Wordt Mark van Bommel de nieuwe trainer van AC Milan?

Durft de gevallen Italiaanse topclub het aan om wederom een relatief onervaren trainer aan te stellen na eerdere mislukte experimenten met Clarence Seedorf en Gattuso? Seedorf werd al snel ontslagen na zijn spectaculaire aanstelling en Gattuso stapte zelf op na veel rumoer rond zijn persoon.


In Italie sluit men het niet uit. Volgens Italiaanse geruchten maakt Mark van Bommel namelijk kans om hoofdtrainer te worden van AC Milan. Van Bommel, ex speler van de rood-zwarte brigade in Milaan, zou zelfs al contact hebben gehad met het bestuur van de club, die de naam van Van Bommel daarna op een lijstje hebben gezet.

Er doen verschillende namen de ronde in Milaan. Het is momenteel onrustig bij Milan. Ralf Rangnick zou nog altijd de gedroomde kandidaat zijn om Stefano Pioli, de huidige trainer van Milan, op te volgen. Clubicoon Maldini zou daar weer op tegen zijn en overweegt op te stappen.

De Italiaanse voetbalwebsite Calciomercato weet daarop te melden dat Van Bommel, nadat hij werd voorgesteld aan de beleidsbepalers van Milan, ook een kanshebber is om trainer te worden van de club.

Van Bommel zou een goed gesprek achter de rug hebben, weet het medium te melden. Het gesprek zorgt voor daadwerkelijk interesse van Milan maar zeker is er nog niks. Naast Rangnick en Van Bommel staan namelijk ook de namen van Julian Nagelsmann en Marco Rose op de lijst, zo weten Italiaanse media te melden.

 


Facebook Comments Box