Home Nieuws Guardado fit terug bij PSV: ‘Ik wil zo snel mogelijk weer spelen’

Guardado fit terug bij PSV: ‘Ik wil zo snel mogelijk weer spelen’

3
0

Andres Guardado keerde vrijdag topfit terug op de Herdgang, waar hij een staande ovatie van de voltallige spelersgroep en staf kreeg voor zijn prestaties op de Gold Cup.

Guardado gaf aan zo snel mogelijk weer in actie te willen komen. Op de vraag of dat aanstaande zondag tegen Groningen zal zijn zei Guardado: ‘Dat weet ik niet, dat ligt meer aan Phillip dan aan mijzelf. Maar ik wil zo snel mogelijk spelen en de ploeg helpen. Het was een lange reis vanuit Mexico, dat is altijd lastig. Ik heb nog een beetje last van een jetlag. Maar ik hoop snel aan te kunnen sluiten.’

De foto is van het Eindhovens Dagblad


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here