Home Nieuws Frustraties bij PSV iconen? ‘Let maar op: als Gakpo terug is bij...

Frustraties bij PSV iconen? ‘Let maar op: als Gakpo terug is bij PSV, gaat Veerman weer naar de bank’

1643
0

Willy en René van de Kerkhof zijn de laatste maanden wat minder gecharmeerd van het spel van Mario Götze.

De broers zagen dat Mario Götze minder goed in zijn vel leek te zitten en dus adviseren ze Roger Schmidt om de Duitser eens te passeren. Echter heeft het er alle schijn van dat Mario Götze vrijwel altijd als eerste op het wedstrijdformulier geposteerd staat. De Duitse middenvelder steekt de laatste weken wel in een betere vorm dan voorheen en dat is misschien wel te danken aan de speler die PSV de afgelopen weken naar een hoger plan weet te tillen. Joey Veerman is namelijk erg belangrijk voor het huidige PSV.

Zijn spel naar voren, voorwaartse passing, assists en doelpunten, zorgen voor verfrissing en nieuw elan. De broers van de Kerkhof zijn fan van Joey Veerman en zouden juist Mario Götze eens gepasseerd willen zien door Roger Schmidt. Willy adviseert Roger Schmidt om Mario Götze binnenkort uit zijn basiselftal te halen. Tweelingbroer René verwacht echter dat Schmidt ervoor zal kiezen om uitblinker Joey Veerman op de bank te posteren nu Cody Gakpo weer fit is.

Doordat Cody Gakpo op de weg terug is van een blessure, staat Schmidt binnenkort voor een dilemma, denken de broer. Wie wordt het kind van de rekening op het middenveld, in de wetenschap dat Gakpo en Sangaré altijd spelen? Willy wijst naar Schmidt en adviseert de Duitser het volgende: “Mijn idee is om Gakpo op de plek van Götze neer te zetten, achter de spits. Götze zetten we op de bank. Dan heb je een middenveld dat veel beter in balans is”, aldus Willy van de Kerkhof.

René is het daar echter niet mee eens en zegt: “Nee. Ik denk dat Veerman weer naar de bank gaat en dat Gakpo voor hem in de plaats komt.” Willy haakt daar direct op in. “Veerman is één van je beste spelers”, zegt Willy zonder twijfels. René beaamt dat maar zegt: “Dat klopt, maar die jongen moet je rustig laten komen. Let maar op: zondag in Utrecht begint Veerman op de bank en speelt Gakpo gewoon weer”, aldus de zienswijze van de broers van de Kerkhof.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here