Home Nieuws ‘Frustratie moet je beheersen’

‘Frustratie moet je beheersen’

16
0

De gebroeders van de Kerkhof zien het einde van de competitie naderen en denken te weten dat het elftal van Cocu snakt naar het einde van het seizoen. De broers zijn uitgesproken over het gedrag van Arias.

”Het hoort niet bij een club als PSV. Frustratie moet je beheersen, daar ben je profvoetballer voor. Ik denk dat hij vandaag (maandag, red.) een ‘leuk’ gesprek krijgt met de directie.” Het verschil met koploper Ajax bedraagt nog steeds twee punten: ”Het wordt een dubbeltje op z’n kant”, voorspelt de oud-PSV’er. ”Ajax won moeizaam, PSV ook. Iedereen snakt misschien wel naar het einde van de competitie. Wij moeten blijven winnen.” PSV gaat zaterdag op bezoek bij Roda JC in Kerkrade: ”Ik verwacht dat we daar een overwinning weghalen, al zal niet makkelijk worden. Het is namelijk wel een angstgegner”, aldus Van de Kerkhof.

PSV heeft Arias maandagmorgen onmiddellijk gestraft. De Colombiaanse back moet de schade aan de ruit vergoeden en PSV stelt hem als voorwaarde dat hij zich maatschappelijk gaat inzetten.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here