Home Nieuws Fred Rutten zei nee tegen Manchester United en geeft voorkeur aan PSV

Fred Rutten zei nee tegen Manchester United en geeft voorkeur aan PSV

434
0

Fred Rutten heeft aan aanbod van Manchester United om assistent coach van Erik ten Hag te worden afgeslagen.

De assistent van Ruud van Nistelrooij geeft er de voorkeur om bij PSV aan de slag te gaan. Dat zei de 59 Rutten zondagmorgen bij Goedemorgen Eredivisie. Rutten wenst ook dichter in de buurt van zijn familie te blijven. Bij Goedemorgen Eredivisie zei Rutten over het aanbod van United het volgende.

„Als je op zo’n trein stapt en je zit daar, dan stopt die trein nooit”, zei hij over de mogelijkheid om met Ten Hag mee te gaan naar Manchester. „Iedereen maakt zijn eigen keuzes in het leven en dat heb ik ook gedaan. Ik heb een gezin en kleinkinderen. Het is toch wel heel mooi als die opa ook eens een keer zien om een balletje mee te trappen.”

Rutten ging wel het gesprek aan met Ten Hag over de mogelijkheid om hem te assisteren in Manchester, maar sloeg het aanbod uiteindelijk af. Van Nistelrooij wist hem naar eigen zeggen te triggeren om wél bij PSV aan de slag te gaan. „We hebben bij mij thuis in de kamer 1,5 of 2 uur zitten praten. Niet alleen over voetbal. Er zijn ook andere dingen in het leven. Daarin heeft Ruud mij wel getriggerd”, zegt Rutten over de nieuwe trainer van PSV.


Vorig artikelVan Nistelrooij neemt vier spelers van Jong PSV mee naar PSV 1, Bakayoko wacht grote doorbraak
Volgend artikelSangaré wijst naar Érick Gutiérrez: ‘Hij draagt bij aan mijn hogere niveau’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in