Home Nieuws Fred Rutten over de grote pupillen van Jonathan Reis: Het meest vervelende...

Fred Rutten over de grote pupillen van Jonathan Reis: Het meest vervelende moment: ‘Jonathan, het is over’

22956
0

Fred Rutten sprak zondagmorgen over de vervolgen carrière van de potentiele topspits Jonathan Reis.

Reis had de potentie om een echte topspits te worden. De oud-aanvaller takelde af vanwege zijn drugsgebruik en dat raakte Rutten. De assistent van Ruud van Nistelrooij raakt er nog altijd niet over uitgesproken. Jonathan Reis was een begenadigd toptalent met de klasse van Romario en Ronaldo, stelt Rutten vast. De oud-PSV trainer is nog altijd onder de indruk van het verhaal van Reis.

Rutten kreeg als trainer van PSV het vermoeden dat Reis, die hij meemaakte bij PSV en Vitesse, verslaafd was aan cocaïne. Rutten ging in Eindhoven op onderzoek uit en manifesteerde zich in de rol van een ware detective. Zo kwam Rutten erachter dat Reis in Eindhoven op plekken kwam waar regelmatig in drugs gehandeld werd.

“Het meest vervelende moment was dat we zeiden: Jonathan, het is over”, memoreert Rutten bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. “Hij was diep- en diep ongelukkig. De pupillen waren groter dan zijn ogen, hij zat er helemaal onder. Daar heb ik een nachtje niet van geslapen, als je een mens zo bergafwaarts ziet gaan. Ik heb altijd gezegd dat hij in de categorie Ronaldo en Romaro zat, qua talent. Het is jammer dat het vervlogen is.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here