Home Nieuws Franse pers is zeker: PSG wil Xavi Simons terughalen naar Parijs, club...

Franse pers is zeker: PSG wil Xavi Simons terughalen naar Parijs, club en speler in contact

2156
0

De geruchten rond Xavi Simons blijven niet meer beperkt tot interesse van bepaalde clubs. Volgens Franse media wil Paris Saint-Germain Xavi Simons deze zomer terughalen naar Parijs.

In Zowel Franse als Spaanse media werd eerder al gemeld dat zowel PSG als FC Barcelona serieuze interesse hebben in Simons en in Engeland werd gemeld dat ook Arsenal, Chelsea en Liverpool denken aan een transfer van de populaire middenvelder maar Le Parisien gaat nog een stap verder.

PSG heeft volgens Le Parisien ‘op regelmatige basis’ contact met Simons. Met name de technische man van de club uit Parijs Luis Campos, is zeer gecharmeerd van Simons en zou inzetten op een terugkeer.
PSG gaat de komende weken eerst de balans opmaken wat betreft de huidige selectie en zou daarna willen doorpakken voor Simons. Le Parisien meldt dat Simons alléén overstag zou gaan als hij een reële kans heeft op speeltijd krijgt.

Ondertussen is PSV met Simons en zijn management in gesprek over een opwaardering en verlenging van het tot medio 2027 lopende contract, waarbij Marcel Brands en Earnie Stewart er alles aan doen om de zogenaamde ‘PSG-clausule’ uit het contract te halen.


Vorig artikelOverbodige PSV verdediger staat in de belangstelling van Espanyol en meerdere Serie A clubs
Volgend artikelVan Nistelrooij verloor nooit van Ajax, trainer telt zegeningen met vrijwel fitte selectie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in