Home Nieuws Franse nummer twee concreet voor Stijn Spierings, PSV dreigt transfervrije middenvelder mis...

Franse nummer twee concreet voor Stijn Spierings, PSV dreigt transfervrije middenvelder mis te lopen

1803
0

De nummer twee van het voorbije seizoen van de Franse Ligue 1 heeft concrete interesse in Stijn Spierings.

De middenvelder die al maanden op de radar van PSV staat en bovendien een eerste gesprek met PSV in Eindhoven achter de rug heeft, staat in de nadrukkelijke belangstelling van de afgelopen seizoen hoog geklasseerde Franse subtopclub. Spierings heeft de clubs voor het uitkiezen en geniet een transfervrije status. PSV en Spierings wensen die transfervrije status te verzilveren maar tot een akkoord dan contract, lijkt het maar niet te komen.

De nieuwe hoofdtrainer Peter Bosz lijkt wel gecharmeerd te zijn van Spierings maar PSV heeft nog altijd Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez onder contract staan. Beide middenvelders hebben een vertrekwens maar ook voor Sangaré en Gutiérrez geldt dat clubs nog niet concreet zijn en er op dit moment louter geïnformeerd wordt naar beide middenvelders.

Racing Lens is inmiddels wel concreet geintereseerd in Stijn Spierings en weet momenteel een contract voorstel voor te bereiden. Naast Lens en PSV heeft Spierings ook nog opties in Italië en Spanje. Een voordeel dat Lens in ieder geval heeft ten opzichte van PSV is de zekere deelname aan de Champions League. De Franse club eindigde afgelopen seizoen tweede in de Ligue 1, waardoor rechtstreekse plaatsing voor de groepsfase zeker is.

PSV moet dat nog maar zien te bewerkstelligen via de voorrondes en dient dat het traject naar de groepsfase in augustus te voltooien. Spierings speelde zich in de kijker na een ijzersterk seizoen met Toulouse, waarin de Franse beker binnen werd gesleept.

De 27-jarige Spierings heeft tal van opties, heeft tevens de wens om voor PSV te spelen maar van een contractvoorstel lijkt nog geen sprake te zijn gezien de berichtgevingen uit Frankrijk.


Vorig artikelOpzienbarend bericht Fabrizio Romano over ‘veel lagere’ PSG clausule Xavi Simons
Volgend artikelSnoeiharde kritiek voor Ronald Koeman: ‘Jij hebt PSV toch ook keihard in de steek gelaten?’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in