Home Nieuws Franse media wijzen naar Wijnaldum als slechtste aankoop van Paris Saint Germain

Franse media wijzen naar Wijnaldum als slechtste aankoop van Paris Saint Germain

2561
0

Wijnaldum heeft nog weinig potten kunnen breken in Frankrijk bij zijn nieuwe club PSG.

Of het slechts de start is die stroef verloopt voor Wijnaldum in Parijs, zal nog moeten blijken maar feit is wel dat Wijnaldum nog weinig indruk wist te maken. Dat zorgt er weer voor dat Franse media kritisch naar Wijnaldum kijken en tegelijk hard uithalen.

RMC Sport schrijft over de van Liverpool overgekomen ex-PSV’er dat hij samen met Sergio Ramos zelfs de meest teleurstellende zomeraankoop van PSG is. Beide spelers brachten hoge verwachtingen me zich mee maar beide spelers lieten nagenoeg nog niets zien. Weliswaar werd er voor beide spelers geen transfersom betaald maar men verwacht nu eenmaal veel van de gearriveerde sterren van het Europese topvoetbal.

Ramos is nog altijd geblesseerd. In Parijs zijn het tot nog toe Idrissa Gueye, Marco Verratti en Ander Herrera die het middenveld vormen en voor Wijnaldum is simpel gezegd nog geen plaats.

‘De komst van Wijnaldum was de eerste klapper van een historische transferwindow, maar de Nederlander heeft nog niet geschitterd’, schrijft RMC Sport. ‘Door zijn tegenvallende prestaties heeft Wijnaldum sinds september heel weinig gespeeld. Sinds de ontmoeting met Club Brugge, waar hij tijdens de rust werd gewisseld, heeft hij pas twee basisplaatsen gekregen.’

In Frankrijk denken ze dat de komst van Messi slecht uit zal pakken voor Wijnaldum. ‘Zonder Messi had Wijnaldum meer tijd gehad om zijn waarde in verschillende rollen te bewijzen. In het Nederlands elftal heeft hij vaak een hoofdrol gespeeld op nummer 10. Die positie kan hij niet innemen bij Paris Saint-Germain, omdat daar Messi en zelfs Neymar voorrang krijgen”, aldus RMC over de transfer naar PSG en de aanwezigheid van Wijnaldum in Parijs.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here