Home Nieuws Franse media twijfelen over Savinho transfer, PSV maakt zich geen zorgen: ‘Savinho...

Franse media twijfelen over Savinho transfer, PSV maakt zich geen zorgen: ‘Savinho koerst af op Eindhoven’

2218
0

Hoe staat het met de transfer van Savinho naar PSV? Het is al enkele dagen stil rond de Braziliaan.

Savinho zou inmiddels in Frankrijk zijn om een flink aantal formaliteiten af te ronden. PSV moet ondertussen geduldig wachten op Sávio, schrijft het Eindhovens Dagblad. Het Braziliaanse toptalent is weldegelijk via het Franse Troyes op weg naar Eindhoven, maar zijn komst neemt meer tijd in beslag dan gedacht. Dat heeft natuurlijk van doen met de gehele administratieve afwikkeling van het geheel.

PSV hoopte Sávio deze week mee te nemen op trainingskamp in Marienfeld. Dat gaat helaas niet meer lukken maar PSV maakt zich geen zorgen over het vervolg van het geheel. ‘De Braziliaan koerst af op Eindhoven’, Schrijft het Eindhovens Dagblad stellig.

In Frankrijk sijpelen nu voor het eerst ook andere geluiden door. Het sport- en voetbalmedium L’Équipe zaait wat twijfel over het geheel. Het medium schrijft: ‘De transfer van Sávio is nog steeds geduld in een zeker mysterie, nu er nog steeds niets is bevestigd door Troyes. Misschien vindt zijn presentatie wel nooit plaats, of tenminste niet deze zomer’, doelt L’Équipe op de ingewikkelde constructies rond de aanvaller.

Het te bewandelen pad is nog altijd het pad wat uitgestippeld is. En dus is het nog steeds de bedoeling dat Sávio door Atlético Mineiro aan de City Football Group wordt verkocht. De Braziliaan komt niet onder contract te staan bij Manchester City maar bij dependance Troyes, dat hem één seizoen zal uitlenen aan PSV.


Vorig artikelDe situatie rond Cody Gakpo: ‘Er speelt genoeg, Leeds meldde zich ook’
Volgend artikelBuitenlandse media melden aanstaande transfer middenvelder Souza naar PSV, ED weerspreekt berichtgeving

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in