Home Nieuws Franse media: PSV denkt aan transfer Kasper Dolberg, transfersom 5 tot 7...

Franse media: PSV denkt aan transfer Kasper Dolberg, transfersom 5 tot 7 miljoen euro

4418
0

PSV hoopt Peter Bosz snel te presenteren als opvolger van Ruud van Nistelrooij. De club nadert na dagenlang overleggen en lange gesprekken een akkoord met de populaire trainer.

Ongetwijfeld zijn er afgelopen dagen vele spelers de revue gepasseerd tijdens de gesprekken tussen PSV en Bosz. Er zou één specifieke speler zijn, die volgens meerdere media maar met name Franse media, besproken is tussen PSV en Bosz. De Deense spits Kasper Dolberg welteverstaan. Zoals bekend werkte Bosz eerder samen met de Deen en geldt Bosz ook als een fan van de nog altijd mar jonge spits uit Denemarken.

Dolberg maakt niet een al te beste periode door mag vertrekken bij OSG Nice. Er is genoeg interesse voor de aanvaller. Echter weet het medium Foot Mercato te melden dat PSV de pijlen gericht heeft op de aanvaller van de club uit de Cote d’Azur. “Momenteel staat Dolberg onder contract bij OGC Nice. Die club wil echter wel meewerken met een transfer omdat het geen toekomst in hem ziet, zo meldt journalist Sébastien Denis van Foot Mercato via Twitter.

De vraagprijs zou zo’n vijf à zeven miljoen euro moeten bedragen maar het is vooral het stevige salaris van Dolberg wat de Zuid-Franse spits beweegt hem van de hand te doen. Nice legde eerder 20 miljoen euro op tafel voor de veelbelovende jonge spits, die nog altijd een grote belofte heeft in te lossen.

Zoals te doen gebruikelijk heeft PSV te kampen met de nodige concurrentie, want er zouden ook clubs uit de Engelse Championship, België en Duitsland azen op de handtekening van Dolberg. Het contract loopt nog tot medio 2024. Peter Bosz is zeer gecharmeerd van Dolberg.


Vorig artikelPeter Bosz bijna hoofdtrainer PSV | Als Marcel Brands zegt dat een akkoord ver weg is…
Volgend artikelPSV nadert overeenstemming met Augsburg, transfer Pepi naar Eindhoven aanstaande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in