Home Nieuws Franse media: Paris Saint-Germain gaat interesse in Sangaré concreet maken, bod aanstaande

Franse media: Paris Saint-Germain gaat interesse in Sangaré concreet maken, bod aanstaande

1893
0

FC Bayern München, Paris Saint-Germain en Liverpool worden allen genoemd voor Ibrahim Sangaré.

De club uit Duitsland heeft een trainer aan het roer staan die lyrisch over de middenvelder en een transfer graag gerealiseerd ziet worden. In Parijs staat Sangaré al maanden op een lijst en nu lijkt de Parijse club dan ook te overwegen de interesse in Sangaré concreet te maken, meldt het Franse medium RMC Sport maandag.

PSG heeft de nodige miljoenen reeds uitgegeven deze zomer en versterkte het middenveld al met de komst van Manuel Ugarte, die voor zestig miljoen euro overkwam van Sporting Portugal. Het technisch kader van de club wil nog zeker twee extra middenvelders aantrekken. Eén daarvan wordt mogelijk Sangaré.

Volgens RMC Sport overweegt Paris Saint-Germain de interesse in de Ivoriaanse middenvelder van PSV dan nu echt concreet te maken. In Frankrijk meldt men dat er contact is met de zaakwaarnemer van Sangaré de transfer mogelijk te maken. Enkele maanden geleden werd er zelfs gemeld dat Paris Saint-Germain al akkoord zou zijn over het salaris van de Ivoriaan. Later trok PSG zich om onbekende redenen terug.

Het gaat een geïnteresseerde club uiteindelijk 37,5 miljoen kosten om de transfer vlot te trekken. opgepikt kan worden bij PSV. Bayern München en Liverpool zijn zeker nog in de race voor de middenvelder, zo bevestigde Kiki Musampa zondag bij ESPN namens broer Jean Musampa.


Vorig artikelBroer van zaakwaarnemer Sangaré is verrast maar zegt: ‘Moet nog maar zien of PSV dit kan volhouden’
Volgend artikelOp weg naar de Champions League klinkt het: ‘PSV is een groot titelkandidaat, Feyenoord gaat alleen maar bergafwaarts’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in