Home Nieuws Franse media lovend over ‘spits’ Memphis

Franse media lovend over ‘spits’ Memphis

12
0

Memphis Depay is bezig aan een ijzersterke periode bij Olympique Lyon. De Franse club laat Memphis als diepe spits spelen en dat bevalt net als in oranje, laat ij weten na de overwinning van zondagavond.

Voor Franse media aanleiding om de prestaties van de spits breed uit te meten. ‘Ik voelde me goed als centrumspits. Hoewel het niet mijn favoriete positie is, kan ik daar wel spelen, dat doe ik ook bij het Nederlands elftal’, aldus Memphis tegen RMC Sport. ‘Ik vind het fijn dat ik mijn ploeggenoten als spits kan helpen. Zij zochten mij vaak en dat leverde vooral in de eerste helft veel goede combinaties op.’

Memphis staat inmiddels al op twaalf Ligue 1-treffers dit seizoen en is daarmee bezig aan zijn op één na productiefste seizoen ooit na het seizoen 2014/15, toen hij 22 keer scoorde voor PSV in de Eredivisie. ‘Dat is mooi, maar ik ben niet alleen maar bezig met het maken van doelpunten, al zijn mijn statistieken wel goed.’


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here