Home Nieuws Franse media: Basisspeler Xavi Simons treft zijn voormalig ploeggenoot nu als aanvoerder...

Franse media: Basisspeler Xavi Simons treft zijn voormalig ploeggenoot nu als aanvoerder bij Les Bleus

984
0

Franse media verwachten dat Xavi Simons aan de aftrap zal verschijnen in de interland tussen Frankrijk en Nederland. Ook in Nederland verwacht men Simons aan de aftrap.

De Franse kranten en journalisten verheugen zich op de terugkeer van Simons in Parijs. Ook in Frankrijk worden de prestaties van Xavi Simons op de voet gevolgd en is men bekend met diens voortvarende carriere, die alle tekenen en kenmerken van een opgaande curve richting de wereldtop laat zien.

De Franse kranten staan er vol mee: schandalen in de Franse voetbalwereld. Er zijn schandalen dan wel problemen en geruchten te over in de Franse voetballerij, zoals het passeren van Antoine Griezmann als aanvoerder van Les Blues ten faveure van Kylian Mbappé. Dat feit zorgt er weer voor dat Griezmann zijn interlandcarrière aan het heroverwegen zou zijn, denken de kranten in Frankrijk te weten. Het speculeren over de toekomst van Griezmann maar ook het schandaal tussen Real Madrid spits Benzema en Deschamps, is waar het over gaat in Frankrijk.

Maar dus ook over Xavi Simons, die buiten Nederland nog veel groter te noemen is dan menig Nederlander dan wel PSV fan denkt. Dat Oranje vanwege een virusinfectie met Sven Botman, Cody Gakpo, Matthijs de Ligt, Joey Veerman en Bart Verbruggen vijf spelers zag afhaken en ook niet kan beschikken over Steven Bergwijn, Denzel Dumfries en Frenkie de Jong, is ook in Frankrijk wel aangekomen. Toch wordt er uitgekeken naar het treffen tussen de voormalige ploeggenoten bij Paris Saint-German Kylian Mbappé en Xavi Simons. Deze keer treft Simons Kylian Mbappé als aanvoerder tegenover zich.

‘We zullen nog steeds een sterk collectief tegenover ons krijgen. Het is jammer voor ze dat dit gebeurt, maar dat zal niets veranderen aan de kwaliteit van het Nederlands elftal’, aldus bondscoach Deschamps, die het talent en de potentie van Xavi Simons zegt te herkennen.


Vorig artikelStevige berichtgeving: Toon Gerbrands en PSV NIET in goed overleg uit elkaar gegaan
Volgend artikelAnalyse | Zou Ricardo Pepi een goede aanwinst zijn voor PSV?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in