Home Nieuws Franse journalist: ‘Xavi Simons overweegt nog altijd terugkeer naar PSG’

Franse journalist: ‘Xavi Simons overweegt nog altijd terugkeer naar PSG’

1275
0

De toekomst van Xavi Simons. Het zal één dezer dagen of weken wel duidelijk worden welke keuze Xavi Simons zal gaan maken.

Waar de ene journalist geen enkel gevaar ziet voor een vertrek van de aanvaller, is de andere journalist nog niet zo zeker van een langer verblijf in Eindhoven. Of er spoedig witte rook zal gaan komen valt nog te bezien maar de stroom aan geruchten zal nog wel enige weken aan blijven houden. Vanuit Frankrijk sijpelt er vandaag de dag weer een nieuwe update door.

PSV dient nog altijd rekening te houden met een vertrek van sterspeler Xavi Simons, althans dat denkt de Franse journalist Jonathan Johnson te weten. Volgens Jonathan Johnson van het medium CaughtOffside, overweegt Simons namelijk nog steeds serieus een terugkeer naar de club Paris Saint-Germain uit de Franse hoofdstad.

Volgens Johnson kan duidelijkheid richting PSV en PSG over de toekomst van Xavi Simons nog wel even duren. “Die terugkoopclausule is een koopje gezien zijn snelle ontwikkeling bij PSV dit jaar. Het is geen verrassing dat Arsenal en andere clubs geïnteresseerd zijn in hem, maar het is allemaal nog prematuur op dit moment. De clausule gaat pas in juli in en PSG moet eerst Luis Enrique aanstellen, terwijl de club ook andere aankopen in het vizier heeft. Het kan niet worden uitgesloten, maar ik verwacht voor half juli geen duidelijkheid.”

Een terugkeer bij PSG lijkt een serieuze optie te gaan worden als we de journalist moeten geloven. Volgens Johnson is het eerder logisch dat Simons in beeld is gekomen bij de Parijse grootmacht. De journalist wijst op de enorme ontwikkeling die Simons afgelopen jaar door wist te maken.

“Het lijkt me een no-brainer dat PSG hem probeert terug te halen. Het zou een domper zijn wanneer Simons geen vertrouwen heeft in de nieuwe richting van PSG, maar ook weer geen verrassing wetende dat er eerder beloftes zijn gebroken. In de publiciteit is hij altijd erg positief geweest richting de club en de stad, dus ik denk dat de deur op een kier staat. Het is nu aan PSG om hem te overtuigen.”


Vorig artikel‘Hij blijft wel. Er moeten gekke dingen gebeuren wil hij vertrekken bij PSV’
Volgend artikelPSV toont interesse in Spartaan Joshua Kitolano

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in