Home Nieuws Frank Lammers neemt het op voor John de Jong en ‘international’ Bruma

Frank Lammers neemt het op voor John de Jong en ‘international’ Bruma

1425
0

Acteur en PSV-fan Frank Lammers is razend enthousiast over de keuze van PSV voor Roger Schmidt.

Lammers zegt in gesprek met VP erg uit te kijken naar de periode Schmidt bij PSV. Ook Lammers weet waar de Duister toe in staat is. De acteur kijkt met een positieve blik naar de toekomst van PSV en baalt tevens van de negatieve sfeer rond de club van afgelopen maanden.


Dat was volgens Lammers niet nodig. De in Amsterdam wonende acteur neemt het daarbij op voor John de Jong. Hij vindt de kritiek op John de Jong niet terecht. De kritieken die met name gericht waren op aankopen Baumgartl en Bruma zijn erg voorbarig geweest, vindt de acteur. Deze spelers moeten net als Ritsu Doan de tijd krijgen om zich te bewijzen bij PSV.

Volgens Lammers moeten ‘de mensen niet zo zeuren’. “Die aankopen renderen niet, maar in een slecht draaiend elftal is het ook heel moeilijk om je te profileren. We gaan het zien, misschien dat die jongens volgend jaar gaan verrassen.”

Bruma zit ‘in een enorm wak’, weet Lammers. “Maar die jongen is niet voor niets Portugees international, hij zal echt wel iets kunnen.” Ook in Doan heeft hij nog het volste vertrouwen. “Die hebben ze vrij vroeg gehaald, voor een relatief laag bedrag. Daar was van bekend dat hij moest wennen. Je moet dat soort jongens niet afschrijven: het is voetbal.”

Lammers kijkt zeer zeker uit naar een nieuw tijdperk bij de club en hoopt op meer spektakel. Lammers verwacht meer avontuur onder de nieuwe trainer. “Als hij voor elkaar krijgt wat hij voor ogen heeft, gaan we spektakel zien in Eindhoven. Het was de laatste jaren wat magertjes qua spektakel. Maar dat heeft hij niet: gewoon gaan!” Bovendien is Lammers blij dat de clubleiding zijn nek durft uit te steken door een trainer van buitenaf, zonder PSV-verleden, aan te stellen. “Het is een risico, maar ik vind het te gek. Ik verheug me heel erg op volgend seizoen”, aldus de fanatieke PSV fan Frank Lammers.


Facebook Comments