Home Nieuws Frank Lammers haalt op Belgische televisie genadeloos hard uit naar van Gaal...

Frank Lammers haalt op Belgische televisie genadeloos hard uit naar van Gaal en diens ego

68593
17

Acteur en PSV supporter Frank Lammers heeft op de Belgische televisie genadeloos hard uitgehaald naar bondcoach Louis van Gaal.

Volgens acteur Frank Lammers is de bondscoach het grootste probleem van dit Nederlands elftal. “Het gaat altijd over Van Gaal zelf”, zegt hij bij Villa Sporza op de Belgische televisie. “Hij denkt dat hij een alleswetend genie is, maar dat is hij niet hoor.”

Lammers haalt een voorbeeld erbij wat voor de acteur treffend is voor hoe hij tegen van Gaal aankijkt: “Eén van mijn lievelingsverhalen over hem was toen hij op een reünie van zijn school ging polsstokspringen zonder het ooit gedaan te hebben. Hij sprong naast de mat en brak zijn been. Hij denkt dan echt dat hij dat kan.” Lammers lijkt het lastig te vinden de kansen op succes voor Oranje in Qatar in te schatten. De acteur denkt dat Van Gaals ego namelijk ook de prestaties van Oranje op het WK in de weg kunnen zitten. “Ook op de persconferenties wil hij altijd gelijk hebben, daarom loopt het ook niet helemaal in dit team. Hij zal nooit toegeven dat hij ergens fout zit.”

Lammers heeft weinig op met de bondscoach van dienst, lijken we uit zijn kritiek te kunnen opmaken. Lammers kan het ook maar moeilijk verkroppen hoe van Gaal met Gakpo en zijn kwaliteiten om gaat. “Dit is verschrikkelijk wat hij nu doet, dat hij zegt dat hij Gakpo in de spits heeft gezet. Trainers die het zelf opeisen als het goed gaat, maar het bij de spelers leggen als het niet loopt, daar heb ik zo’n hekel aan”, blijft Lammer kritisch.

Lammers vreest voor het ergste tijdens dit WK. Dat geldt zowel voor een eventuele exit als voor groot succes: “Daarom ben ik ook heel bang dat we wereldkampioen worden, want dan moeten we dat heel lang aanhoren”, aldus Frank Lammers.


Vorig artikelZet winterse transfer Cody Gakpo streep door kampioensaspiraties?
Volgend artikelLouis heeft gelijk! Maar Wout Weghorst?

17 REACTIES

 1. Wat je ook van de man vind. Er was simpelweg niemand anders beschikbaar en met de tot nu toe haalde resultaten mag NL in zijn handjes klappen.

 2. We kunnen beter trots zijn op Louis en Frank,
  T zijn beiden profs op hun eigen gebied!
  Al die negativiteit tegenwoordig op van alles
  Waarvoor? ik hoop dat het weer beter word.
  Straks winnen de boys samen met Louis als team of ze verliezen van de dan betere ploeg
  Geweldig toch? En Frank doe je ding waar je goed in bent en laat je niet gebruiken voor die onzin.

 3. Meneertje Lammers
  Probeer jij eerst maar eens zoveel respect te krijgen van zoveel mensen om je heen
  Van Gaal word door voetballende Nederland op handen gedragen, over 100 jaar zullen ze nog over deze man praten, wie is Frank Lammers??, ff googlen, ohww 1 of ander 2de rangs acteurtje die zijn geld verzameld heeft met reclame voor een supermarkt en heeft zijn vrouw/vriendin al eens voor joker gezet in een interview thuis doir te stellen dat hij zo van haar houd omdat ze ze goed is in bed
  Iets met respect zeg ik da maar
  Frank Lamners kan beter zijn misselijke bek houden

 4. “Eén van mijn lievelingsverhalen over hem was toen hij op een reünie van zijn school ging polsstokspringen zonder het ooit gedaan te hebben. Hij sprong naast de mat en brak zijn been. Hij denkt dan echt dat hij dat kan.” DIT IS DENK IK EEN EIGEN VERZONNEN VERHAAL OF UIT MISSCHIEN EEN SCRIPT, KEN DIT STUKJE, ALS MOKUMMER, VAN EN OVER VAN GAAL NIET. !!!

  Trainers die het zelf opeisen als het goed gaat, maar het bij de spelers leggen als het niet loopt, daar heb ik zo’n hekel aan.” HEB DIT VAN GAAL NIET ZIEN DOEN OF HOREN ZEGGEN. !!!

 5. Wat zijn jullie toch allemaal zuur pruimen .
  Men weet zelf ook dat gekke lowietje achterlijke grootspraak en bluf praat verkondig.
  Wees toch eens realistisch en loop niet met de rest mee.
  In deze maatschappij durft bijna niemand meer zijn eigen mening te zeggen. Het is alleenbmaar mee lopen en maten naaien

 6. Lammers ja die zie je echt overal tegenkomen bfilms jumborecame voetbaldeskundige etcetera als je het hebt over aandacht zoeken en zakkenvullen dan kan hij geplaatst worden in het rijtje derksen gijp

 7. Heeft Lammers te veel naar zijn eigen beelden gekeken, over EGO gesproken en denken dat je overal verstand hebt, hij zat zelf in diverse praatprogramma’s mee te lullen over dingen waar hij totaal geen verstand van heeft, tenenkrommend was dat , heel Nederland dacht Lammers hou je bek.
  Schoenmaker blijf bij je leest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in