Home Nieuws Frank de Boer richt vizier op PSV

Frank de Boer richt vizier op PSV

29
0

Er is Frank de Boer alles aan gelegen een nieuwe titel binnen te halen. De sympathieke coach van de Amsterdammers weet wel dat er een topprestatie dient plaats te vinden van zijn elftal, omdat PSV in alles stabieler en beter oogt. De coach van de Amsterdammers richt het vizier vol op PSV en het programma. De Boer beseft dat het elftal van Cocu aan een ijzersterke serie bezig is en er weinig tot geen fouten gemaakt zullen worden.

“Wedstrijden als tegen Roda JC, waar je een 2-0 voorsprong uit handen geeft, gaan de doorslag geven”, zegt hij. “Het kan ook uiteindelijk zijn dat de wedstrijd tegen PSV beslissend is. Het is een utopie dat de twee ploegen voor de rest alles gaan winnen. Dat is natuurlijk wel de bedoeling, maar vaak loopt er altijd wel eentje averij op. Vorige week tegen AZ zag het er goed uit. Ik heb het gevoel dat we op die lijn verder gaan. We zijn daar vanaf het begin keihard mee bezig en vorige week kwam het eruit. We weten allemaal hoe snel de zon kan gaan schijnen en daarna kan het storten van de regen. Dat zie je ook bij Feyenoord, waar het nu weer hosanna is omdat ze de finale halen.”

Intussen hoopt men in Amsterdam dat PSV het goed blijft doen in de Champions League. “PSV heeft nog één wedstrijd, laten we hopen dat er nog twee wedstrijden bijkomen. Maar Atlético Madrid is wel zwaar de favoriet. De kans dat het één wedstrijd wordt is heel groot. Dus in dat opzicht zijn we bijna gelijkwaardig naar het einde van de competitie aan het gaan. Of er verschuivingen gaan plaatsvinden in de top dit weekend? Ik hoop het, maar dan wel in positieve zin voor ons”, besluit De Boer. “Groningen-uit is altijd lastig, hebben wij ook ondervonden. Willem II krijgt heel weinig goals tegen de laatste tijd, die zullen ook met redelijk vertrouwen naar deze wedstrijd kijken.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here