Home Nieuws Frank de Boer gerust op plan PSV met Ihattaren

Frank de Boer gerust op plan PSV met Ihattaren

1560
0

Mohamed Ihattaren is vaker dan hem lief is onderwerp van gesprek. Het toptalent lijkt nog niet zijn stempel op zijn daadwerkelijke kwaliteiten te kunnen drukken.

Het is inmiddels een jaar geleden dat het toptalent zijn interlandkeuze voor het Nederlands elftal wereldkundig wist te maken maar van een debuut kwam het nog niet. Bondscoach Frank de Boer zegt niet bezorgd te zijn nu de echte doorbraak uit weet te blijven en sluit een periode bij Jong Oranje niet uit.


Bij PSV hebben ze een plan met hem”, begon Frank de Boer zondagavond bij Studio Voetbal. “Hij was natuurlijk ziek tijdens de interlandperiode. Daarvoor is hij volgens mij twee keer gestart bij PSV. Dat gaat de goede kant op. Hij heeft nog genoeg tijd in ieder geval. Laten we hopen dat het goed met hem gaat. Ihattaren is natuurlijk een groot talent.”

De Boer heeft ook contact met Ihattaren. “Voor de interlandperiode heb ik best wel veel contact met hem gehad, maar op dit moment niet. Natuurlijk wel toen hij zich afmeldde, maar daarna niet meer. Maar ik hoop met iedereen contact te houden en dus ook met Ihattaren. Als ik hem als bondscoach kan helpen, zal ik dat zeker niet laten. En ik heb met vrijwel iedereen contact, dus ook met Mo.”

Op de vraag van Pierre van Hooijdonk of Jong Oranje ook een optie is voor Ihattaren, antwoordt De Boer: “Dat lijkt me wel. We hebben er alles aan gedaan om hem voor het Nederlands elftal te laten spelen. Omdat we een heel groot talent in hem zien. Dan hoort-ie ook zeker in Jong Oranje, maar dat zal-ie dan ook moeten laten zien. Hij moet wekelijks gaan spelen en Jong Oranje heeft ook grote talenten op zijn positie. Hij moet gewoon aan de bak.”


Facebook Comments