Home Nieuws Frank Arnesen legt reden voor terugkeer bij PSV uit

Frank Arnesen legt reden voor terugkeer bij PSV uit

2515
0

Frank Arnesen keerde afgelopen week terug in de Raad van Commissarissen van PSV.

De Deen ondervindt momenteel problemen aan zijn knie. Het is een belangrijke reden waarom hij geen full time-functie meer in de voetballerij ambieert.

“Maar PSV is een club die me na aan het hart ligt en daarom wil ik nog graag mijn steentje bijdragen”, zegt Arnesen tegenover het Eindhovens Dagblad.

Arnesen woont al meer dan de helft van zijn leven in Eindhoven. “Daarom is het ook zo logisch dat ik weer instap. Ik ben PSV altijd en overal blijven volgen, ook nadat ik weg ben gegaan. Het is hier meestal rustig en de cultuur is warm, maar met behoud van stevige ambities. Bij PSV is er altijd de druk om kampioen te worden en daar is iedereen mee bezig.”

De kersverse commissaris geeft aan dat een rol als toezichthouder voor hem nu perfect past. “Hans van Breukelen polste me een paar maanden geleden, of ik het zag zitten om weer terug te komen en hem op te volgen.”

“Ook voorzitter Robert van der Wallen heeft me gevraagd of ik deze functie wil vervullen. Met hem golf ik regelmatig en heb ik een aantal goede gesprekken gehad.”

Het is de tweede keer dat Arnesen plaatsneemt in de RvC. Vijf jaar geleden stopte hij al na anderhalf jaar om als technisch directeur bij Anderlecht aan de slag te gaan. “Bij PSV gaat het nu goed en kom ik in een andere fase bij de club en ook nog veel meer op afstand.”

“Ik ben niet van plan om me met het dagelijkse bestuur in het Philips Stadion te gaan bemoeien, maar denk op de achtergrond wel mee en kan een netwerk toevoegen”, aldus Arnesen.


Vorig artikelActeur en PSV-fan Bas Muijs verbaasd over beoordeling Walter Benítez
Volgend artikelAjax-duo des duivels over cijfer 34 op spandoek en verwijzen PSV-fans naar Ismael Saibari

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in